Vásárló belépés
Szűrés
Márka
Kategóriák
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Lázmérő


lázmérő

 

Elkerülhetetlen, hogy legyen otthon baba lázmérő, arra az esetre, ha a babádat melegnek éreznéd. Döntsd el, hogy a digitális lázmérő, a cumiba épített lázmérő, vagy a hagyományos (flexibilis fejjel ellátott) lázmérő az amelyikben legjobban megbízol, és amelyik a legkisebb kellemetlenséget okozza használat közben neked, és a babádnak. (Az összes lázmérő tizedpontosságú, bevizsgált, így 100%-osan megbízható).

  • Extra tipp: ha a popsiban mérsz lázad 0,5 fokot vonj le a reális eredményért.

Sorrend:


prev
12
next

Sorrend:

A legjobb baba hőmérő

Elmúltak már azok a napok, amikor a tenyered helyezted a baba homlokára, hogy kitaláld, hogy a babád lázas-e.

Ha a babád nem akar aludni és állandóan nyugtalan? Épp a foga jön és fogzik vagy valamilyen betegség fog kijönni rajta? Egy lázmérő vagy hőmérő segítségedre lehet, hogy felmérd, éppen mi is történik. Ha láza van, a háziorvosra érdemes lehet rácsörögni, hogy megtudd mit is tanácsol az adott helyzetben.

 

Mikor van szükséged baba lázmérőre?

A mai korban már nem a tenyerünkkel kell kitalálnunk, hogy van e láza gyermekünknek. Tarts egy hőmérőt odahaza, hogy meg el tudd dönteni, szükséged van e gyerekorvosra vagy csak figyelmesen várakoznod kell.

 

Melyik típusú hőmérő a legjobb?

Emlékszel a régimódi higany hőmérőre, amit a nyelved alatt kellett tartani? Ezeket már nem ajánlják, mert összetörhetnek és a kiszivároghat belőle a mérgező higany. A jó hír hogy számtalan lehetőséged van megfelelő lázmérőt találni. Nézz szét webshop-unkban és válogass kedvedre. Mindegyik hőmérő esetén feltüntetésre kerül a pontossága.

 

Digitális lázmérő

A digitális lázmérő esetén egy percet vagy kevesebb időt vesz igénybe a hőmérséklet megállapítása. Ezt a nyelv alatt vagy a hónaljnál is megmérhető, de behelyezhető a végbélnyílásba is. A gyerekek nem szeretik, de a végbélhőmérséklet az újszülöttek, sőt az idősebb csecsemők és kisgyermekek esetén is a legpontosabb. Egy csecsemőnél vagy egy kisbabánál nem várható el, hogy egy percig a szájába tartsa a hőmérőt. A hónaljnál történő mérés pedig a legkevésbé pontos mérés. Hat hónapos kórnál fiatalabb gyerek esetén a végbélen keresztüli lázmérés az egyetlen megbízható mérés.

 

Fül hőmérő

Gyors és általában kényelmes, a fülhőmérők (pl. lázmérő) mérik a fül belsejében a hőmérsékletet. Hat hónapos vagy annál idősebb csecsemők számára biztonságosak és megbízhatóak.

 

Homlok hőmérők

A homlok hőmérőt artériás hőmérőknek is nevezik. Ezek a lázmérők a homlokan található fő vénák hőmérsékletét olvassák le. Könnyű, gyors és nem invazív (nem kell testnyílásba behelyezni) módja nnak, hogy a 6 hónaposnál idősebb gyerekek hőmérséklet megállapítsuk. A kényelemért azonban általában többet kell fizetni. Ez a fajta lázmérő ára magasabb kategóriába esik.

 

Cumis lázmérő

Elméletileg nagyszerű találmánynak tűnik a cumis lázmérő. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy a babának 3-5 percig legalább a szájába kell, hogy tartsa, hogy megkapjuk az aktuális hőmérsékletét. Ha a gyermeked alszik akkor a lázát ezzel nem fogod tudni megmérni. Ez a fajta lázmérő újszülöttek esetén nem használható.

 

Előzd meg a nagyobb bajt. Baba lázmérők, digitális hőmérők, lázmérő baba cumik, hatalmas választékban, akár raktárról, már másnapra. Kattints, nézz szét.




Lázmérő

 



A lázmérő egy eszköz, amely segít meghatározni a testhőmérsékletet. A lázmérőknek többféle típusa létezik, mint például a hőmérők, az infravörös lázmérők, az orális lázmérők, az axilláris lázmérők, és az elektronikus lázmérők. Mindegyik típus más és más módon méri a testhőmérsékletet, és különböző pontossággal rendelkezik.

A hagyományos hőmérők, amelyeket orálisan, axillárisan, vagy rektálisan használnak, hőérzékelő anyagot tartalmaznak, amely változtatja a hőmérsékletét a testhőmérséklet változásával. Az infravörös lázmérők pedig, amelyek a fülben, az arcban, vagy az ujjakban használhatók, a testhőmérsékletet infravörös sugárzással mérik.

Az elektronikus lázmérők egy digitális kijelzővel rendelkeznek, amely megmutatja a testhőmérsékletet, és néhány esetben még memóriát is tartalmaz, amely segít eltárolni az előző méréseket. Az elektronikus lázmérők gyorsabban és pontosabban mérik a testhőmérsékletet, mint a hagyományos hőmérők.

A lázmérés fontos része az egészségügyi ellátásnak, mert a láz jele lehet a betegségnek. A lázmérés segít meghatározni a betegség súlyosságát és követni a kezelés hatékonyságát. Fontos, hogy a lázmérőt mindig tisztán és sterilen használjuk, hogy a mérések pontosak legyenek. A lázméréssel kapcsolatban szükség esetén mindig kérdezze meg orvosát vagy egészségügyi szakemberét.


Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz