Vásárló belépés
Szűrés
Márka
Kategóriák
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Bébiőr


Bébiőr

Bébiőr - biztonság, és nyugalom az, amit kattintás után találsz. Összegyűjtöttünk neked több, mint 30 féle bébiőrt, akár már 8990 Forinttól. Nézd meg őket!

Mikor van szükség bébiőrre?

Ha a babaágy messzebb helyezkedik el vagy külön gyerekszobában van, esetleg van kerted, ahova kimész hosszabb rövidebb időre, így a hangok nehezen jutnak el hozzád, akkor szükséged lehet a bébiőrre. Meghallod, ha felébred a baba vagy ellenőrizni tudod alvás közben.

Mire figyel vásárláskor?

Hány csatornája van. Erre azért van szükség, mert így tudsz egyszerre többet is használni vagy nem fog összeakadni a szomszédban megegyező frekvencián sugárzó szülői egységgel.

Hatótávolság

Ez azt mondja meg, hogy méterig garantálja a kapcsolatot. Ami szabadban 200-250, az lakásban kb 80-100 métert jelent.

Állítható érzékenység

Környezeti zajok ne zavarják a bébiőr működését. (pl busz vagy villamos hangja vagy kutyaugatás) Ha jól van beállítva a babaőr, pont akkor fog megszólalni, amikor kell. Természetesen az sem mindegy milyen messzire tudod elhelyezni a gyermeked fejétől.

Mobilitás, hordozhatóság

Nem csak hálózatról, hanem elemről is működik, így a vezeték nélküli bébiőr készülékeket könnyen magaddal viheted bárhová.

Plusz extra funkciók


Sorrend:


prev
next

Sorrend:

Bébiőr készülékek

A babaőrző készülékek segítenek figyelemmel kísérni a baba biztonságát és mozgását alvás közben, így biztos lehet benne, hogy babával minden rendben van. A tiszta akusztikai változatokon kívül vezeték nélküli és digitális videó bébiőr monitorok is rendelkezésre állnak, amelyek nemcsak hogy lehetővé teszik a baba hangjainak közvetítést, hanem a kamerás bébiőr segítségével vizuálisan is megfigyelhető a baby. A baba monitor megvásárlásakor figyelembe veendő szempontok, és mely modellek különösen ajánlottak, azt az útmutatóban megtudhatja.

A babaőrző működése

Az eszközök két egységből állnak, az adóból vagy a babaegységből és a vevőkészülékből, más néven szülői egységből. Az adónak beépített mikrofonja van, amely továbbítja a helyiségben keletkező zajokat, és továbbítja azt a mobil vezeték nélküli babaőrző vevőkészüléknek. Ezenkívül a vásárláskor és bébiőr rendeléskor figyelembe kell venni, hogy szeretne-e egyirányú vagy kétirányú bébiőrt választani.

A két változat közötti különbségeket a következők:

Egyirányú bébiőr


A hangátvitel csak a babaegységtől a szülői egységig lehetséges. Ezért csak a vevőegységen lévő gyermekszoba hangjait érzékelheti.

Kétirányú bébiőr

Ezekkel a babaőr készülékekkel lehetőség van a babaegységről a szülői egységre hangot továbbítani, és fordítva. Így gyermekével kapcsolatba léphet, és megnyugodhat, miközben úton van a gyermekszobához.

Ezen felül bébiőrök megkülönböztethetők technológia szempontjából is: így analóg és digitális és videós kamerás változatok közül is vásárolhat.

A változatok közötti különbségeket az alábbiakban ismertetjük:

Analóg bébiőr

A jelek küldése titkosítatlan. 

Csak egy-nyolc csatorna áll rendelkezésre (nagyobb interferencia-érzékenység)
A csatorna manuálisan van beállítva
Az elektroszmog nagyon alacsony szintje (nincs kockázata a baba egészségére)

 

Digitális bébiőr

Titkosított adatátvitel DECT vagy FHSS rádiós technológián alapulva (érintésmentes)
Legfeljebb 120 csatorna áll rendelkezésre
Nagyon alacsony interferencia-érzékenység
A csatorna kiválasztása automatikus

Videós kamerás bébiőr

A videotelefon lehetővé teszi a baby megfigyelését képernyőn vagy monitoron keresztül és nemcsak hangjelzéssel, hanem videós megfigyeléssel is.
A baba hangokat és lépeket egy kamera rögzíti és továbbítja a kapcsolódó vevőegységnek.
A baby monitorok általában nagyon egyszerűen használhatók, a jól elrendezett billentyűzetek lehetővé teszik az eszköz intuitív üzembe helyezését.
Számos babaőrző rendelkezik olyan speciális funkciókkal, amelyek segítik a babát jobban aludni. Sok eszköz játszhat alvó vagy éjszakai dalokat, amelyek nyugtatják a gyermeket, és segítik könnyebb elalvásban. Egyes baba monitorok a helyiség hőmérsékletét és páratartalmát is mérik.

 

Népszerű keresések és babaőr készülékek:

  • Angelcare
  • Vtech Bm1000
  • Philips Avent Scd630
  • ChipolinoA bébiőr készülékek használata nem helyettesíti a szülői felügyeletet, továbbra is fontos, hogy a szülők rendszeresen ellenőrizzék a babájukat, és a megfelelő javaslatokat kövessék.


Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz