Vásárló belépés
Szűrés
Márka
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Elektromos sterilizáló

Főkategória >Etetés >Elektromos sterilizáló

Cumisüvg sterilizáló és fertőtlenítő

 

A kisbabád immunrendszere még fejletlen, könnyen megbetegedhet, elkaphat valamit, ezért nagyon oda kell figyelned a téged körülvevő termékek higiéniájára. Az elektromos sterilizáló, a cumisüveg sterilizáló ebben segít neked, hiszen a sterilizáló segítségével tökéletesen tisztára tudod varázsolni a cumisüveget, és azokat az eszközöket, amiket a picid evéskor használ. Extra tipp: válaszd a tökéletes higiéniát, nézd meg a sterilizáló választékunkat, és ha neked jobban tetszik válaszd a gőzsterilizálóinkat.

Elektromos cumisüveg sterilizáló, a tökéletesen tiszta cumisüvegekért. Kerüld el a veszélyes fertőzéseket, a koszt, a cumisüveg sterilizálónkkal. Nézd meg.


Sorrend:


Sorrend:

Higiénia a csecsemők táplálkozásában

A nem tiszta tejesüvegek gyomor- és bélfertőzést okozhatnak azoknál a babáknál, akit nem szoptatnak. A bűnös a gyomor alacsonyabb savtartalma, amely csak féléves korban alkalmazkodik a külső viszonyokhoz és csak ez után képes megbízhatóan semlegesíti a baktériumokat. Addig a cumisüveget, mellszívót, cumit és rágókát rendszeresen sterilizálni kell. Sok anya főzi ezeket az eszközöket forró vízben. Kevesebben sterilizálnak a drágább sterilizálóban.

 

Elektromos sterilizáló és mikrohullámú sterilizáló

Elektromos sterilizátorok vízgőzzel működnek. A palackokat a párologtatóba helyezzük, a fedelet lezárjuk és a készüléket bekapcsoljuk. A folyamat körülbelül tíz percet vesz igénybe. Ha nem nyitod ki a sterilizálót, akkor a cumisüvegek több órán át is sterilek maradnak. Annyira melegek, hogy az ujjaidat megégetheted vele, amikor kiszeded a palackokat. A mikrohullámú sterilizálók kettő-öt perc alatt sterilizálják a cumisüvegeket és a cumikat a babák részére. Alternatív megoldásként a cumisüveget forró vízben is sterilizálhatod. A főzési idő tíz perc.

 

A cumisüvegek sterilizálása

  • A mosogatógépben az ivóeszközöket, például palackokat, cumisüvegeket, tanuló poharakat, teáskanalakat és tálaló edényeket 65 ° C-on vagy forró vízzel és mosószerrel kell tisztítani, hogy az élelmiszer, folyadék és tej ne száradjon bele.
  • Öblítsd le az összes tartozékot vízzel első körben. A latex cumisüveg fejet négy-nyolc hét után kell lecserélni és nyolc-tizenkét hét után pedig a szilikont.
  • Adj hozzá a szükséges mennyiségű vizet a sterilizálóhoz. A prémium minőségű készülékekhez csapvíz is megfelelő lehet. Ez fel szokták tüntetni a készülék leírásában.
  • Ezután tedd a fertőtleníteni kívánt eszközöket a sterilizátorba és kapcsold be.
  • Sterilizálás után a palackoknak teljesen meg kell száradniuk, mielőtt kivennéd őket.
  • Nemcsak cumisüvegeket, hanem mellszívókat, játszócumikat és evőeszközöket is sterilizálhatsz.

 

Milyen különbségek vannak az elektromos gőz- és a mikrohullámú sterilizáló között?

A gőzsterilizáló teljesítménye 350 watt. Minél több wattot a teljesítménye az eszköz, annál gyorsabb a sterilizál. Gyakran a tartozék tartalmaz egy kosarat, amelyben a cumikat és a mellbimbóvédőket rendezheted. Mivel a sterilizálók műanyagból készülnek, fontos, hogy azok BPA-mentesek legyenek. A legtöbb eszköz egy-egy lépésben négy-hét cumisüveget sterilizál.

Hasznos funkciók

  • Sterilizálás vegyi anyagok nélkül
  • Széles nyakú cumisüvegekhez is alkalmas
  • Mérőedényt tartalmaz
  • Cserélhető felső kosár
  • Automatikus kikapcsolási funkció

 

Többfunkciós sterilizálók

Nem csak az itatópoharak, hanem az orvosi műszerek fertőtlenítésére is alkalmas sterilizáló. Van olyan készülék, amely 250 fokos hőmérsékletet állít elő. A sterilizálás időtartama egy időzítőn keresztül állítható be.

Egy másik különleges jellemzője az UV-sterilizálók. Ezek alkalmasak hallókészülékek tisztítására. Az igényektől függően a szárítási idő három vagy öt óra.


Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz