Vásárló belépés
Szűrés
Márka
Korcsoport
6 - 16
Nem
Kategóriák
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Bababolt ingyenes házhozszállítás

Kedvezmény

BabaMarket kedvezmények

Bababoltunk Díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

Játékfegyver

Főkategória >JÁTÉK >Játékfegyver

Játékfegyverek és Nerf játékok

Nerf játékfegyver: amivel könnyedén megnyerheted a nagy csatákat, hiszen pontosan lő célba, nem veszélyes, és szuper játék gyerekeknek. Nálunk megtalálod a legtöbb Nerf játékfegyvert, és a kiegészítőket is, legyen az egyszerre kettő töltényt kilövő puska, vagy speciális közelharchoz készült, netán mesterlövész Nerf játékfegyver.

Extra tipp: a Nerf játékfegyverek biztonságosak, ezért nyugodtan megveheted a gyerekednek.


Sorrend:


prev
next

Sorrend:

Nerf fegyverek

A szabadtéri játékoknál, mint például a paintball vagy az airsoft játékfegyvereknél szükség van egyfajta taktikai megközelítésre és edzettségre. Mivel sok szülő ódzkodik a valósághű fegyverektől és utánzatoktól ezért az amerikai Hasbro cég kizárólag színes, rikító és futurisztikus játékfegyvereket és puskákat készít. Ezeket NERF márkanév alatt hozza forgalomba. A Nerf katalógus több, mint 100 különböző modellt tartalmaz. Lássuk, mik a legnépszerűbb Nerf fegyvertípusok.

 

Nerf fegyverek

Az NERF szó egy rövidítés (Non-Expanding Recreational Foam), ami magyarra fordítva nem növekvő szórakoztató habnak fordítható. Az NERF fegyverek fantázia pisztolyokat (Blaster) és más fegyvereket jelölnek, amelyek hab nyilakkal, szivacstöltényekkel (Darts) vagy hablemezekkel lőnek. A gyártó játékfegyverei többnyire ezért a dart blasterek típushoz tartoznak.

A legtöbb NERF Blaster belsejében egy dart dob (szivacslövedék tár) található, ide kell behelyezni a szivacstöltényeket. Tárkapacitást tekintve 6 és 24 nyíl/töltény fél el a tárban, így nem kell állandóan utántölteni a lőszereket. A lövedéket a NERF fegyverek az alábbi elven lövik ki: rugóerővel, sűrített levegővel, akkumulátoros lendkerékkel vagy íjjal. Az izomerő segítségével lehet a lőszert a helyére illeszteni a tölténytárba. Ha a ravaszt megnyomja az NERF Gun kioldja a rugót és a lövedék kilő. A félautomata fegyverek pedig akkumulátorosak. Ilyen modellekben a motor a rugó feszességét veszi át, így egy kéz szabadon maradhat.

 

A szivacslövedék

A NER nyilak és szivacslövedékek hozzávetőlegesen 1 grammot súlyúak, valamint gumírozott hegyük van a sérülések elkerülése végett. A puska fajtájától függően vannak olyan típusok, amik akár 25 méter távolságik is ellőnek, de az átlagos tartomány kb 15 méter. Általános szabály, hogy a Nerf játékfegyverek csomagolásában néhány szivacslövedéket is találsz. Természetesen a nyíl és szivacslövedék önállóan is vásárolható a webáruházunkban.

 

Különböző fegyvertípusok

Hasbro játékfegyver sorozatot is alkotott a NERF márkanév alatt. Az egyes típusok NERF fegyverei főként a tervezésben és színhasználatban különböznek egymástól. A különböző modellek az egyszerű pisztolytól a félautomata és a teljesen automata játékgéppisztolyokig terjednek. A drágább és prémium kivitelű NERF fegyverek további funkciókkal is rendelkezhetnek. Ilyen például a célzó lézer vagy a távcső.

NERF N-Strike

A NERF N-Strike fegyverek voltak az első forgótáras szivacslövő fegyverek. Ez volt a kiindulópont az összes többi fegyvernél is. 2012-ben a jellegzetes arany és narancs műanyag alkatrészekből kialakított fegyvereket a javított N-Strike Elite sorozat váltotta fel.

A szivacslövedéken mellett a játékfegyver belsejét is teljesen újratervezték. Az N-Strike Elite sorozat NERF pisztolyai közvetett dugattyús rendszerrel rendelkeznek, ami növeli a darts lövedék hatótávolságát.

 

Innovációk az N-Strike Elite fegyverben

 • Közvetlen töltő rendszer
 • Optimalizált elit darts töltény kisebb súllyal
 • A forgótár jobb mechanikát kapott a korábbi modellekhez képest. Rövidebb lövési időt eredményez.
 • Új modellek és teljesen új NERF fegyverek
 • Enyhén megváltozott színséma

 

N-Strike MEGA

Az N-Strike MEGA sorozat 2013-ban indult, és rövidcsövű vörös-narancssárga színekkel rendelkezik. Különleges tulajdonsága a nagy megadarts (óriás szivacs töltény), amelynek vastagsága közel két centiméter. A méretük ellenére ezek a lövedékek nagyon biztonságosak. Repülés közben is hangot adnak ki. A legtöbb NERF Mega sorozatú játékfegyvert nagyméretű ezért játék kézben érdemes két kézzel tartani.

 

NERF Modulus

A márkanév alatt a NERF moduláris felépítésű fegyvere rejlik. A fegyver könnyen bővíthető, átépíthető így más funkciókat is tartalmazhat. Az egyes alkatrészek kompatibilisek az NERF Modulus sorozat összes többi kiegészítőjével. Modulus kiegészítőknek köszönhetően növelni tudod a fegyver hatékonyságát vagy a célzó rendszer segítségedre lehet, hogy könnyebben eltaláld a célt.

Különböző Modulus kiegészítők:

 • Kiegészítő markolat
 • Célzó eszköz a jó pontosság érdekében
 • Fegyver talpazat
 • Puskacső hosszabbító
 • Tölténytár

 

NERF AccuStrike

A NERF AccuStrike különlegessége az újratervezett szivacstöltény. Ezek sokkal pontosabbak, mint az N-Strike töltények. Lehetővé teszi a pontosabb célzást és hogy nagyobb távolságból is eltaláld a célpontot. Figyelemfelkeltő a pisztoly narancssárga színe valamint a formatervezett markolata is.

Az NERF AccuStrike termékcsalád legismertebb modellje az AlphaHawk Blaster. Ezt a játékpisztolyt nagy precizitás és pontosság jellemzi. Az AlphaHawk Blaster nemcsak kompatibilis az AccuStrike töltényekkel, hanem az NERF Elite töltényeivel is használható

Az NERF AccuStrike sorozat további modelljei:

 • FalcoFire
 • RaptorStrike
 • FocusFire (NERF Rebelle)

 

NERF Rebelle

A NERF Rebelle elsősorban lányok számára készült. A fegyverek ragyogó színekben pompáznak - rózsaszín, lila vagy világos kék. A többi NERF sorozattal ellentétben különleges szivacs töltényekkel rendelkezik. A különlegességét a töltények színei adják, ezek különböző színűek, részben színes mintákkal díszítettek, ami akár arra is alkalmas, hogy összegyűjtsd az összes szín és minta variánst.

 

Fegyverrel kapcsolatos biztonsági tudnivalók

A Nerf fegyverekkel való játék során a töltények miatt némi óvatosság szükséges. Annak ellenére, hogy a szivacskilövő töltényei puha, nagyon hajlékony habból készülnek, meg kell tanítani gyerekeknek, hogy hogyan kell a játékpisztolyt felelősségteljesen használni. Ezért a következő biztonsági utasításokat érdemes elmondani:

 • Az NERF fegyvereket csak szabadban szabad használni.
 • Nem szabad a közvetlen közelben lévő személyt lelőni.
 • Ne célozz az arcra! Különösen a szem és a fül közelsége tabu.
 • A termékcsaládhoz tartozó töltényektől eltérő töltényeket, nyilakat vagy más tárgyakat tilos a fegyvertárba tenni.

 

Hány éves kortól használható a NERF fegyver?

A gyerekek biztonsága érdekében a NERF játékokat néhány kivételtől eltekintve (például NERF Nitro – ez 5 éves kortól használható) csak a nyolc éves kortól javasolt használni. Győződj meg róla, hogy a töltény nem kerüljön a három év alatti csecsemők közelébe. Kis alkatrészek miatt fulladásveszély állhat fenn.

 

A NERF fegyverek használata erőszakosabbá teszi a gyereket?

Sok szülő fél, hogy a játékfegyverek használata agresszívabbá és erőszakosabbá tehet a gyereket. Elvileg az NERF fegyverekkel való játék nagyon hasonló az indiános vagy cowboy-os játékokhoz, ahol gyakran használnak jelmezeket is. Fontos azonban, hogy a gyermek megértse a játék használatát és szabályait. Mutasd meg neki a helyes használatot és tisztázd a biztonsági utasításokat. A pisztoly tervezésénél az NERF fegyverek mellett vannak olyan modellek is, amelyek a funkciójukban és nyílpuskát utánoznak.

Játékfegyver Webáruház

Minden fiú gyerek kedvenc játéka a játékfegyver vagy játékpuska. Szeretnek csatázni és szórakozni. Két fajta fegyver kapható a webáruházunkban. Nerf és XShot szivacslövő fegyverek. Fantasztikus kiegészítőket, lövedéktárolókat és lőszereket választhatsz hozzájuk. A lövedékek kompatibilisek egymással. Használhattok akár céltáblát is vagy egy pontot is megpróbálhattok eltalálni velük. A nyílpuska hatótávolsága akár 20 méter is lehet. Minden játék készletről akár más napra, kedvező áron kapható.


Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz