A BABAMARKET MEGÚJULT! NÉZZ KÖRÜL!

Pelenkázó táska

Pelenkázó táska

 

Ha sokat jössz mész a babáddal, pontosan tudod, hogy egy szuper pelenkázó táska mindent megér, hiszen kényelmesen, rendszerezve tudsz sok olyan, a babád számára (és neked is) nélkülözhetetlen cuccot magaddal vinni, melyekre bármikor szükséged lehet. A pelenkázó táskába könnyedén pakolhatsz a sok zsebe miatt, és az ügyes kialakítása miatt hordhatod a válladon, de akár a babakocsira is akaszthatod.

Extra tipp: a pelenkázó táska kicsit „divat” is, ezért a választásnál vedd figyelembe, melyik tetszik neked a legjobban.chipolino pelenkázó táska

35 termék
35 termék

Pelenkázó táskák és hátizsák

A gyermek születésével a kézitáskák és a hátizsákok iránti igény óriási mértékben növekszik: a szokásos eszközök, például a pénztárcák, a mobiltelefonok és a kulcsok mellett a táskáknak alkalmasnak kell lenniük pelenkák, bébiruhák, babaápolási termékek és nedves törlőkendők tárolására is. De hogyan fér el ennyi minden egy jó pelenkázó táska belseje? Milyen anyagból készüljön? A következő útmutatóban válaszokat fogsz kapni ezekre és más kérdésekre is.

Milyen jellemzőkkel rendelkezik egy jó pelenkázó táska?

Manapság a pelenkázó táskák sokféle változatának köszönhetően divatos kiegészítőkké váltak, ám a vásárlásnál a praktikum és a használhatóság még mindig döntő fontosságú. A vásárlás előtt ezért figyeljen a következő funkciókra:

Pelenkázó táska jellemzői

  1. Belső rekeszek: A pelenkázótáska tartalmának tökéletes elrendezéséhez sok belső rekeszre van szükség. Tehát a pelenkák, a test- és a babaápolók mindig kéznél legyenek. Sok táskának van egy kampója, amelyre a kulcsot csatolhatod. A szigetelt hőzsebek ideálisak az üvegek melegen tartására.
  2. Nedvességtartó rekesz: A nedvességgel szemben ellenálló béléssel ellátott speciális nedvességtartó rekesz a használt pelenkák vagy mosdókendők tárolására szolgál.
  3. Állítható vállpántok: A táska kényelmes szállítása érdekében állítható pántokkal kell felszerelni. Ez akkor is hasznos, ha a táskát a babakocsihoz szeretnéd csatolni.
  4. Mobiltelefon rekesz: A mobil telefon külön tárolóhelye igazán kényelmes, ha szeretnéd, hogy mobilod mindig kéznél legyen. Értéktárgyak biztonságosan tárolhatók a külön erre a részre kialakított cipzárral ellátott zsebekben
  5. Cumi rekesz: Gyakran különálló tárolóként is kapható, a rekesz a cumi higiénikus tárolására szolgál.
  6. Beépített pelenkázólap: A lehajtható pelenkázólap rész segít a gyermeked pelenkájának cseréjében, még utazás közben is. Általában könnyen letörölhető és tisztítható anyagokból készül, ami kapcsolódik a táska oldalához. Más modellek az alátétet vagy pelenkázó lapot, mint kiegészítőt kínálják.

Az anyagok kiválasztásánál különös tekintettel kell lenniük rá

  • alacsony károsanyag-kibocsátású,
  • higiénikus,
  • kopásálló és
  • bőrbarát

Gyakran a pelenka táskák műanyagból (poliészter, nylon stb.), bőrből vagy pamutból készülnek.

Vásárláskor győződj meg arról, hogy a kiválasztott modell könnyen tisztítható. Általában a pelenkázó táskák 30 és 40 fok között moshatók. Kérjük, vedd figyelembe a mosási utasításokat is.

A webáruházban található táska típusok és márkák

Az ideális pelenkázó táska méretei főként az te személyes preferenciáidon alapulnak. Míg a sportos aktív szülők gyakran praktikus hátizsákot választanak, mások inkább a klasszikus pelenkázó táska praktikumát részesítik előnyben. Különösen népszerűek azok a modellek, amelyek azonosak a szülők öltözködési stílusával és még akkor is használhatóak maradnak, amikor a gyermek már kinövi a pelenkázós korszakát és szobatisztává válik.

 

pelenkázó táska szett, pelenkázó táska webáruház