A BABAMARKET MEGÚJULT! NÉZZ KÖRÜL!

Fültisztító

Fültisztítás csecsemőknél

 

Mindennapos használatra javasolt pihepuha vattájú baba fültisztító, mely hatalmas segítség lesz a babád fülének ápolásában. Többféle kiszerelésben, több különböző márkájú fültisztító vár, a webáruházunkban. Extra tipp: nagyon kíméletesen használd a fültisztítót, hogy ne okozz sérülést a babádnak.

8 termék 1 8
8 termék 1 8

A babafültisztító pálcikák használata nagyon fontos a baba fülhigiéniájának fenntartásához. A babák fülei nagyon érzékenyek, és ha nem ápolják megfelelően, könnyen kialakulhatnak a fülfertőzések. A fültisztító pálcikák segítenek eltávolítani a fülben lévő szennyeződéseket.

A babafültisztító pálcikák használatánál fontos odafigyelni, hogy ne menjenek túl mélyen a fülbe, mert ez sérülést okozhat. A pálcikát óvatosan forgassa a fülben, de ne dörzsölje. A pálcikák használata előtt érdemes melegíteni őket, hogy jobban oldják a szennyeződéseket.

A fültisztítás helyét és idejét a baba életkorától függően kell meghatározni, de általában hetente egyszer javasolt elvégezni. 

A babafültisztító pálcikák használata mellett fontos a fülhigiéniás szabályok betartása, mint például a fül védelme a víztől és a szennyeződésektől, hogy megelőzzük a fülfertőzések kialakulását. A fültisztítás és a fülhigiénia segít megelőzni a baba fülproblémáit, és biztosítja a fül egészséges működését.

Gyengéd, puha baba fültisztítók, melyek segítenek a tisztán tartani a fülecskéket. Többféle kiszerelésben, több márka, akár azonnal, raktárról.