A BABAMARKET MEGÚJULT! NÉZZ KÖRÜL!

Utazóágy

Utazóágy

Az utazóágy talán az egyik legfontosabb utazási kellék, mert a kisbabának nagyon fontos, hogy bárhol, bármikor a saját közegében, a saját utazóágyában, biztonságosan pihenhessen. A legtöbb utazóágy összecsukható, a fekvőfelületének a magassága állítható, ezért a baba pontosan azt az élményt kapja, mintha a kiságyában aludna. Többféle utazóágy közül választhatsz, létezik multifunkciós utazóágy babáknak, fix, és sima emelőbetétes utazóágy is.

Extra tipp: maximum 15-16 kilóig használd az utazóágyat.hordozható babaágy

65 termék
65 termék

Baba utazóágy

Még utazás közben sem ajánlott, hogy a csecsemőknek a szüleik ágyában aludjanak. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a szülők testhőmérséklete picit magasabb, ami a gyermek túlmelegedéséhez vezethet. Másrészről a szülői takaró elfedheti a baba száját, ami aztán fulladáshoz vezethet. Ezen veszélyek elkerülése érdekében a baba utazóágy az ideális kiságy.

Sok utazóágyat kínálunk. Az ágykereten kívül ezek általában egy (összecsukható) matracot és egy hordtáskát is tartalmaznak, amely megkönnyíti a szállítást.

Utazóágy használata

Amikor egy utazóággyal el szeretnél indulni álmaid utazására, ahová a babád is elkísér majd, akkor utazás előtt érdemes ellenőrizni a meglévő ágy állapotát. Az egyes rudak általában szegecsek vagy tartó merevítők segítségével kapcsolódnak egymáshoz. Szóval csak ki kell nyitnod az ágyat. Léteznek olyan eszközök, amelyek a rudakat a helyére rögzítik. Ez az egyetlen módja annak, hogy az ágy ne essen össze, amíg gyermeked alszik benne. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az utazóágyakban található matracok általában nem felelnek meg a kiságyban megszokott matracok minőségével. Ezért az utazóágyak nem alkalmasak folyamatos használatra.

Felszereltség

Némely utazóágy tartalmaz játékhidat, amelyen a baba számára érdekes és felfedezni való dolgok vannak. Ez megragadja a baba figyelmét így garantált a pihenés.

Általában az ágy oldala levehető és biztosítja gyermeked számára a szellőzést és ugyan akkor megmaradhat a szemkontaktus a szülővel.

Egyes típusok pelenkázó részt is tartalmaznak, így könnyítve meg az anyuka dolgát, amikor tisztába kell tennie csöppségét. Praktikus és hasznos kiegészítő lehet több napos utazás esetén.

Napernyő biztosíthatja, hogy direkt fény ne érje a babád, így nem kell aggódnod, hogy leég a napon.

Utazóágy webáruház

Online bababoltunk kínálatában számos modell közül választhatsz. Találd meg babád kedvenc figuráját és színét. Árak tekintetében készülünk néhány kiemelt akcióval, hogy a nyár jól induljon és az utazáshoz biztosítva legyen minden szükséges feltétel. Nézz szét és válaszd ki kedvenc babaágyadat.