Vásárló belépés
Szűrés
Márka
Korcsoport
4 - 10
Nem
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Playmobil

Főkategória >JÁTÉK >Playmobil

Playmobil Játékok

A Playmobil, a 4-12 éves gyerekek kedvelt szerepjátéka. A Playmobil segítségével s gyerek lehet bármilyen nemű, és bőrszínű bábuval, élhet az ókori Egyiptomban, de lehet tűzoltó, vagy éppen lovász is. A Playmobil játékok különösen kreatív, olyan készségfejlesztő játékok, melyek időről időre megújulnak, és újabb tematikával rukkolnak elő.

Extra tipp: nézd meg a Playmobil kisfilmet, hogy el tudd képzelni milyen csodálatos a Playmobil készségfejlesztő játék.


Sorrend:

Playmobil: Királyi katona 70559
1 230 Ft
Nincs raktáron
Playmobil: Porsche Mission E 70765
27 420 Ft
Nincs raktáron

Sorrend:

Playmobil Webáruház

A játékok összeszerelése kevesebb időt vesz igénybe, mint például a Lego. A házak és az épületek már előre össze vannak építve, így a játék már a kicsomagolás után azonnal megkezdhető. A Playmobil játékainak fejlesztése a gyerekek igényeit és a jelen kori tendenciákat követi. Ha egy alkatrész vagy egy tartozék elveszik a Playmobil kiterjedt pótalkatrész szolgáltatással rendelkezik, így könnyen és gyorsan beszerezhető, pótolható.

A Playmobil játékgyártó több évtizedes múltra tekint vissza és több generáció óta különféle korosztályokra szabott játékvilágokkal szolgál a gyerekeknek és a szülőknek.
Az első Playmobil játékok megjelenése óta a design hatalmas fejlődésen ment keresztül. A figurák, a bútorok és a kiegészítők részletes és szeretetteljes kidolgozottsággal rendelkeznek, és a választék évente különféle izgalmas játékkészletekkel egészül ki.
Függetlenül attól, hogy melyik játékot választja, nagy hangsúlyt kell fektetnie a játék biztonságosságára. Ezért a vásárlás során a korra vonatkozó információkat, ajánlásokat be kell tartani. Ez biztosítja, hogy a kisebb alkatrészek lenyelésének veszélye a lehető legnagyobb mértékben csökkenjen.

Már 18 hónapos kortól Playmobil játékok állnak rendelkezésre - a Lego Duplohoz hasonlóan a babák részére.
Ezek általában egyszerű járművek ábrák, állatok és viszonylag nagyok. Ez lehetővé teszi, hogy a kisbabák problémamentesen megfogják az egyes alkatrészeket. A játékok lekerekített élekkel rendelkeznek és mindemellett egy gyermek számára törhetetlenek.

A Playmobil játékkínálata rengeteg témát és témakört magába foglal: Állatok, szárazföldi és vízi járművek, erdei kalandok, amelyekkel lányok és fiúk 4 éves kortól 10 éves korig felfedezhetik kreatív megközelítéssel a játék és szerepjáték örömét. A nagy indító készletek mellett számos kiegészítés is elérhető, amelyek sokkal többet tudnak hozzáadni a játékélményhez. A Playmobil játékokat robusztus és gyermekbarát kidolgozás jellemzi, amely lehetővé teszi a játékok tartósságát. A legkisebb részletességgel átgondolt design ösztönzi a gyermek fantáziáját, és invitálja a szerepjátékra. A finom motoros készségek mellett a kíváncsiság, a kreativitás és a társadalmi viselkedés is előtérbe kerül, amikor gyermeke új kalandokat fedez fel. A játékkészletek további fontos jellemzője, hogy bővíthetőek és számtalan kiegészítővel kombinálható. A Playmobil sorozat lehetővé teszi a kreatív szerepjátékokat, amelyben a gyerekek képesek az egyéni szereplők bőrébe bújni és átélni az adott szerepeket. Itt az empátia és a kreativitás kap nagyobb szerepet a játékban. A gyártó igyekezett megtalálni a megfelelő egyensúlyt a játékélmény és az oktatási tartalmak között.

Playmobil játékok a legkisebbektől a legnagyobbakig. Ismerd meg a Playmobil játékok lenyűgöző világát, és játsszatok együtt. Mindegyik játékcsalád összekapcsolható és kombinálható! 

Playmobil adventi naptár

 

A Playmobil játékgyártó is alkalmazkodik az adott szezonhoz. Például, karácsonykor sok advent naptár és egyedi termék vásárolható meg, amely ünnepi hangulatot biztosítanak a gyerekjátékok világában. Az ünnepek előtt a Playmobil adventi naptár egy jó alternatíva a cukorka és édességek helyett. A gyönyörűen kialakított naptár, egyenként 24 kis Playmobil játékot tartalmaz különféle témakörben így rövidítve a várakozási időt karácsonyra. 18 hónaposnál idősebb gyermekek számára készült!

 

Playmobil figurák

 

Jellemzően 7,5 cm-es méretben készülnek lekerekített élekkel, masszív és erős műanyagból, amely egy gyermek számára összetörhetetlen. A játékfigurák névtelenek, így a gyermek szabadon elnevezheti őket. A figura feje, keze és lába mozgatható, forgatható. A karok végei patkós alakúak és a hozzá tartozó játék a kezébe illeszthető. Részletes kidolgozású, gyermekbarát dizájnnal ellátott figurák. A színes műanyag játék 18 hónapos kortól használható, illetve a gyártó által megjelölt életkor használat a mérvadó, amelyeket minden esetben szükséges betartani!
Alkalmas beltéri és kültéri használatra is.

Playmobil farm

A nagyméretű farm téma részletgazdag kidolgozással nagyszerű és változatos játékteret kínál a gyerekeknek. A hangulatos nappali és terasz mellett a főépületben istállók és áruliftek is vannak, amellyel a frissen betakarított széna szállítható a padlásra. A parasztcsalád mellett számos állatfaj kerítéssel és eszközökkel van felszerelve, így a gyermek azonnal elkezdheti a játékot. A kiegészítők közé tartozik a pótkocsi, az állat legelő vagy a zöldségtartó.


Playmobil kalózhajó

Melyik kisfiú ne szeretné magát kalóznak elképzelni, hajókat elfogadni, kincseket rabolni és a katonákkal? A kalózós témájú játékkészletek lehetővé teszik mindezt a gyerekek számára. A 17. századi replika kalózhajó segít ebben a szükséges kiegészítőkkel, hogy megtalálja és felfedezze a kincseket szerepjáték formájában. A kalóz játék készlet a 4 és 10 év közötti gyermekek részére készült. A szárazföldön való működéshez a kalózhajó két hátsó kerékkel rendelkezik. Körülbelül 8-12 féle Playmobil kalóz figura kapható kiegészítésnek, amelyek külön megvásárolhatóak és illeszkednek a kalózhajóra. Minden kalózkészlet kombinálható egymással. 

Playmobil ház

 

Különösen a lányok szívét rabolja el színes házikó. A szeretettel megtervezett ház bútorokkal, padokkal és nappalival, valamint a lovaglással és lovaglással kapcsolatos kiegészítőkkel mindazt kínálja, amit a kisgyermek szeret. Például lovas központot egyéni lovakkal, köztük lovasokkal, lovas pótkocsikkal vagy istálókkal bővítheti.
A rózsaszín külső homlokzat erkéllyel és égszínkék tetővel vonzza a lányokat. Az egyik oldalról látható a külső homlokzat, míg hátulról a ház belseje. A játszóház sorozat játékai számos különféle játékbútorral bővíthető és kombinálható. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy gyermeke saját ötletei szerint összeállíthassa saját álomházikóját.


Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz