A BABAMARKET MEGÚJULT! NÉZZ KÖRÜL!

Gyermekjárművek

Gyermekjárművek

Ezeket a kismotorokat, járműveket eredetileg úgy tervezték, hogy segítsenek a babáknak a járás elsajátításában. E mellett erősíti a láb izmait, a nagy motoros készségeket és lehetőséget ad a picinek, hogy gyorsabban és szabadabban száguldozzon. Ha most azonnal szeretnél vásárolni egy kismotort, akkor gondold át az alábbiakat.

A babádnak elég fejletnek kell lennie. A megfelelő idő, akkor jön el, ha már képes önállóan elindulni.műanyag kismotor

elektromos kismotor gyerekeknek

kismotor 1 éves kortólbabamotor

36 termék
36 termék

Kismotor gyerekeknek

Lábbal hajtós vagány motorok gyerekeknek. Egy kis Enduro vagy egy nagyobb motor utánzat, ami elnyeri gyermeked tetszését? Szeretnél gyermekednek örömöt okozni és egyben egy nagyszerű játékkal meglepni? A lényeg a játék és a szórakozás. Ezek a kismotorok nem csak egy egyszerű járművek. A lábbal hajtós kismotor erősíti a gyermek lábát, izmait, ráadásul utánozhatja apát és gondtalanul száguldozhat fel-alá.

 

Műanyag, lábbal hajtós kismotorok babáknak és gyerekeknek

Mivel nem csak a klasszikus kinézetű kismotorok kaphatóak a webáruházban, hanem állatmodellek is. A lányok pedig inkább valami vidámabb színnek örülnének. A rózsaszín és más csajos színek még mindig nagy népszerűségnek örvendenek, még ha erről a vélemények megoszlanak erről. Amellett, hogy semleges színekben is megvásárolhatóak, mint például fehér, ezüst vagy fekete, a játékkocsik retro színekben is megtalálhatók nálunk. Figurák esetén a vicces egér és az aranyos katicabogár mellett különböző állatok állnak a fiúk és a lányok rendelkezésére.

Ezekkel a járművekkel nem csak a lakásban tudnak fel-alá száguldozni, hanem a kertben vagy az udvaron. Semmi sem jobb, mint hogy egy ilyen lábbal hajtós járművel felfedezze csöppséged az udvart. Lehetőségetek van, hogy együtt menjetek el egy sétára, ahova gyermeked a saját vagány kismotorjával kísér el téged.

Vásárlás esetén győződj meg róla, hogy a kiválasztott modell kintre vagy csak benti használatra alkalmas (beltéri vagy kültéri).

 

Beltéri járművek

A beltéri motorokon gumi borítású kerék található. Ezeknek a gumírozott kereknek számos előnye van. Ezek a járgányok szinte zajtalanul képesek oda vissza száguldozni a lakás folyosóján. Ezen kívül kiválóan alkalmasak kemény fa padlóra, mivel a gumiabroncsnak köszönhetően semmilyen karcolást nem fog okozni.

 

Hány éves kortól használható a kismotor?

A különböző kismotorok, gyerekautók és más járművek egy éves kor körül lehet elkezdeni használni. Természetesen függ a baba fejletségi szintjétől is. Ezek a járművek megtanítják gyermekednek, hogy össze tudja hangolni a különböző mozgásokat, javítja a motoros készségeket. A játék erősíti a kicsi izmait és ízületeit is. A tavasz vagy nyár beköszöntével egy kismotor vagy egy törpi turbó igazi meglepetés lehet minden gyermek számára.