Vásárló belépés
Szűrés
Márka
Nem
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Játék babakocsi

Főkategória >JÁTÉK >Játék babakocsi

játék babakocsiA szép játék babakocsik közül sokan igazán eredeti részletekkel vannak felszerelve, akár, mint egy igazi babakocsi. A játék babakocsi sok gyermeknek a vágya és az álma.

Bizonyos korban a gyermekek elkezdik utánozni a felnőtteket. Ez az ételekkel és a gyermek evőeszközök használatával kezdődik, és kiterjed az „anya, apa, gyermek” jól ismert szerepjátékra is. A szerepjátékok a kisgyerekekre nevelés és fejlesztés szempontjából kedvezően hatnak. Segítik és fejlesztik a társadalmi viselkedésüket, az empátia megtanulását és a felelősségérzetüket fejlesztik.

A játék babakocsi évtizedek óta az egyik legnépszerűbb karácsonyi ajándék a gyerekeknek. Ha esteleg nem tudja még milyen babajátékot vagy gyerekjátékot vásároljon és tervezi akkor a játék babakocsival bővíthető a lehetséges játékok listája.


Sorrend:


prev
12
next

Sorrend:

A játék babakocsi sok évszázad óta része számos gyermekszobának. A kitömött plüss állatokat és játékbabákat büszkén vezetik körbe és bemutatják a kis tulajdonosaik a játékbabakocsi segítségével.
A játék babakocsi előnyei
Az öröm, amit a gyerekek éreznek amikor a játék babakocsival játszanak kiegészül egy pedagógiai értékkel. Így a játékbaba gondozásával a mindennapi élet társadalmi szabályait és folyamatait elsajátíthatják.
Serkenti a képzeletet: a gyerekek általában a mindennapi eseményekre orientálódnak, melyeket babákkal és a játékbabakocsikkal utánoznak.
A játék babakocsi vezetése és a tolatás koordinációt igényel.


A tökéletes játékélmény érdekében fontos, hogy a játék babakocsi bizonyos tulajdonságokkal rendelkezzen.
A forgó első kerekekkel rendelkező modellek rugalmasságot nyújtanak a tolatásában. A felhasználás helyétől függően különös jelentőséget kell tulajdonítani a kidolgozásnak. Az otthon kívül is használható játék általában könnyen kormányozhatóak és tisztíthatóak.
A játék babakocsi gyártásához használt anyag a modelltől függően változik. Gyakran modern változatú műanyag vagy fém, míg a klasszikus babakocsik még ma is fából készülnek.

A gumikerekek különösen csendes haladást és egyenetlen talajon történő manőverezést tesznek lehetővé. A fekvő felület pamutból vagy poliészterből készül, amelyeket gyermekbarát mintákkal látnak el. A modern babakocsik esetében általában megfelelő kiegészítőket, például pelenkazsákokat vagy napernyőket is kínálnak.

Ha a baba számára tökéletes játék babakocsit keres, két kérdést kell feltennie magának a vásárlás előtt:

Hány éves a gyermek?
Hol akarja használni a játék babakocsit?


Ha a baba három év alatti, a legjobb választás az egyszerűbb szerkezetű játék babakocsi. Az alacsony fekvésű felület lehetővé teszi a legfiatalabbnak, hogy könnyen behelyezze a játékbabát a játék babakocsiba. Ezzel szemben az idősebb gyermekek előnyben részesítik a bonyolultan tervezett, műanyagból vagy fémből készült játék babakocsikat, amelyekkel nagyon reálisan játszhatnak.Általánosságban elmondható, hogy a kis és nagy gyerekek a babákkal és a babakocsikkal kreatív módon játszanak. A komplex játékstílusok és szerepjátékok a legfiatalabb gyerekek egészséges fejlődését szolgálják.


Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz