A BABAMARKET MEGÚJULT! NÉZZ KÖRÜL!

Kézi mellszívó

Kézi mellszívó

 

A kézi mellszívó készülékeink segítenek abban, hogy a lehető legkényelmesebben, és kíméletesen összegyűjtsd a maradék tejet, és nyugodtan, kényelmesen és komfortosan érezd magad a nap bármelyik pillanatában, hiszen nem csak megszűnik a feszítő érzés, hanem a lefejt tej mindig tálalható az éhes babádnak. Válaszd ki a neked legkényelmesebb kézi mellszívó készüléket, és éld meg az anyaságot, stresszmentesen.

Nem kell, hogy fájjon: Avent, Philips, Ardo, Baby One kiváló minőségű, kíméletesen puha kézi mellszívók, nagy választékban, raktárról, akár azonnal, szettben is.

19 termék
19 termék

Kézi mellszívó - Hasznos eszköz szoptató anyák számára

A mellszívó nem feltétlenül szükséges eszköz, de sokkal könnyebbé teheti a szoptató anya életét. Lehetővé teszi az anyatej kiszívását, így az anyának egy kis függetlenséget biztosít a babától és az étkezési időtől. Ezen túlmenően a mellszívó segíthet a túl kevés tejtermelés elindításában is. Mielőtt egy mellszívó mellett döntenél, ismerkedj meg a különböző típusokkal és azok használatával.

 

Milyen típusú mellszívó létezik?

Alapvetően különbséget tesznek az elektromos mellszívó és a kézi működtetésű mellszívók között. Némelyiknek van egy kis motorja, amely a tej leszívásához szükséges negatív nyomást előidézi, míg a kézi mellszívó esetén ezt a hatást egy puma kar ismételt megnyomásával kell elérni, ami kicsivel nagyobb erőfeszítést igényel. Abban az esetben, ha rendszeres szeretnéd használni a mellszívót, akkor érdemes megfontolni az elektromos változatot megvásárlását.

 

Milyen előnyei vannak a kézi mellszívónak?

  • Az ára olcsó és könnyebb megvásárolni
  • Többnyire kisebb és könnyebb
  • Alkalmi használatra alkalmas. Utazáshoz ideális.
  • Független az áramforrástól.

 

Kezelés és tisztítás

A termék paraméterei mellett a használat és a tisztítás döntő pontja lehet a kiválasztásnak. A mellszívókat minden használat után alaposan meg kell tisztítani és hővel sterilizálni. Ezért győződj meg róla, hogy az eszközök könnyen szétszerelhetők és tisztíthatók a rendelkezésére álló eszközökkel.

A mellszívókhoz adott használati utasítás elmagyarázza a mellszívó helyes használatát és az adott eszköz sajátosságait. Érdemes azonban előre megismerni a folyamatot annak eldöntése érdekében, hogy milyen extra funkciók használatára lehet szükséged.

 

Minden nőnek megvan a maga kedvenc mellszívója

Online bababoltunk és webáruházunk széles választékban kínál különböző típusú mellszívó készülékeket. Az igényeidnek elemzése és a várható használat elemzése segít a helyes választásban. Ha még mindig bizonytalan vagy, mely modell is a megfelelő számodra, kérdezd meg barátnőid vagy szülésznődet a tapasztalataikról.

Arról, hogy milyen mellszívót érdemes használni, hogy kézi vagy elektromos legyen, illetve kell-e egyáltalán mellszívó a szoptatáshoz az alábbi cikkben tanácsot adunk neked. Kattints és nézd meg mielőtt döntenél.

Kell-e mellszívó a szoptatáshoz