Vásárló belépés
Szűrés
Márka
Nem
Kategóriák
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Pelenkázó lap

Főkategória >Pelenka >Pelenkázó lap

Pelenkázó lap

Az ergonomikus pelenkázó lapok és matracok kényelmessé teszik a pelenkázást. Nem tartalmaznak semmilyen káros anyagot. Higiénikusak és könnyen takarítható.
Vidám, színes, puha pelenkázó lap és merev pelenkázó lapokat találsz nálunk.

pelenkázó alátétpelenkázó szivacs


Mit kell még figyelembe venni a pelenkázó lap vásárlás során?

A pelenkázó lapok sokféle kivitelben és színben rendelkezésre állnak mind a fiúk, mind a lányok számára. A kínálat a klasszikus fiús színektől indul egészen a lányos rózsaszín színekig, továbbá rendelhetőek mintás aranyos motívumokkal vagy állatfigurákkal díszített pelenkázó lapok is.

A pelenkázó lap különböző kivitelben és különböző méretben kapható a kisméretűtől egészen a nagyméretű pelenkázó lapig.

Pelenkázó lap méretek:
50x60
50x70
50x80
70x85

Az ideális pelenkázó lap kiválasztásának mérete mindig attól függ, hogy hol szeretné elvégezni a pelenkázást. Amennyiben a pelenkázó lap kombi kiságyra helyezhető alkalamas lehet a merev pelenkázó lap, illetve ha a kiságynak van arra alamas felülete akkor a puha pelenkázó lap is megfelelő lehet. Fontos szempont még amit figyelembe kell venni, hogy bizonyos pelenkázó lapok olcsóbbak, mint társaik ezek álatában puha pelenkázó lapok és nem tartalmaznak oldalperemet. Az oldalperem fontossága a kezdetekben sok szülő figyelmét elkerüli, de azonban, ahogy egyre nagyobb lesz a baba és mozgékonyabb pelenkázás közben beütheti a kezét vagy lábát a pelenkázó komódba, ezért mindenképp érdemes előnyben részesíteni a kiválasztásanál a 2 oldalú vagy 3 oldalú pelenkázó lapot.


A pelenkázó lapot mindig úgy kell kiválasztani, hogy illeszkedjen a pelenkázó komód méretéhez vagy kombi kiságyhoz, amellyen használni szeretné.

Ajánlatos a babát mindig ugyanott pelenkázni, mert a babák szeretik a rituálékat és azonnal tudják, mi fog következi, amikor a pelenkázó lapra kerül.
Átlagosan 5 - 8 alkalommal kell a babákat pelenkázni naponta 2 - 3 éves korukig ezért érdemes alaposan átgondolni a pelenkázó lap kiválasztását.

Használj feltéteket. Legyen szó merev vagy puha pelenkázólapról, vagy használd komódra vagy kiságyra.


Sorrend:


Sorrend:

Milyen a jó pelenkázó lap

A pelenkázó lap az egyik legfontosabb dolog, amelyet a várandós szülőknek a gyermek születése előtt érdemes megvásárolnia.

Hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a pelenkázó lap megvásárlásakor ebben a részletes útmutatóban megtalálja.


Annak érdekében, hogy a baba kényelmesen érezze magát a pelenkázó lapon, a lehető legkönnyebbnek kell lennie.

Vásárlás előtt figyelmbe kell venni a pelenkázó lap méreteket.

Pelenkázó lap kiságyra

A baba leesésének megakadályozása érdekében győződjön meg róla, hogy a választott pelenkázó lap elegendő méretű-e , illetve van-e szükség 2 oldalú vagy 3 oldalú pelenkázó lapra.

A pelenkázó lapnak tisztának és baktériumoktól mentesnek kell lennie ezért használat során rendszeres tisztítás szükséges. Vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy a felhasznált anyagok könnyen lemoshatók és könnyen fertőtleníthetők.
Mivel a kisbaba naponta többször is érintkezik a pelenkázó lappal, különösen az elején, fontos biztosítani, hogy mentes legyen a baktériumoktól.


A műanyagból vagy más törölhető változatból készült pelenkázó lapoknál a tisztítás nagyon könnyen elvégezhető. Nedves ronggyal és enyhe fertőtlenítő szerrel kell rendelkeznie, hogy eltávolítsa a szennyeződést a felületéről.Általában a pamutból vagy plüss anyagból kászült pelenkázó lap tisztítható mosógépben is. Figyelembe kell azonban venni a hőmérsékletre és a centrifugálásra vonatkozó pontos információkat.

Az eldobható pelenkázó alátét használatával a lecsökken a tisztításra szánt idő, hiszen minden használat után újat használhat és a régit a pelenka tároló kukába helyezheti.

Az eldobható pelenkázó alátétet magával viheti és arra alkalmas helyen nyugodt és meleg környezetben elvégezheti a pelenkázást.
A hordozható pelenkázó lapnak lágynak és puhának kell lennie, hogy ne dörzsölje a baba finom és érzékeny bőrét.


Mielőtt elkezdené a pelenkázást az összes kelléknek rendelkezésre kell állnia a pelenkázó lap közelében. Pelenkának, popsikrémnek, nedves törlőkendőnek és egyéb szükséges eszközöknek. A pelenkázáshoz ajánljuk a Pelenka tároló kukát és utántöltőket, amelynek segítségével, akár 99,9 % ban szagmanetesen tárolhatja a használt pelenkákat.

Semmilyen körülmények között ne hagyja felügyelet nélkül a babát a pelenkázó lapon , és mindig tartsa legalább egy kézzel.

Pelenkázó alátét

Praktikus eszköz a pelenkázó alátét, amely megkönnyíti és kényelmessé teszi a mindennapokat. Nézz szét és válogass a különböző méretű pelenkázó alátétek közül.


Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz