Vásárló belépés
Kategóriák
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Házhozszállítás

Bababolt ingyenes házhozszállítás

Kedvezmény

BabaMarket kedvezmények

Bababoltunk Díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

LEGO


Lego

 

A Lego az egyik legismertebb játékgyártó a világon. Az alapkészletek színes és különböző méretű építőkockákból álltak és a nagy népszerűségnek és a rajongóknak köszönhetően az évek során továbbfejlesztették, így a kínaltban már megtalálhatóak akár filmek szereplői, mesehősök vagy számítógépes játékok jellegzetes figurái.

 

A még mindig családi tulajdonban lévő vállalat számos nagyon népszerű termékcsaládot fejlesztett ki, így minden korosztály számára kínál játékokat.

 

A kisgyermekek számára készültek a speciális Lego Duplo készletek és ezen felül külön készletek vásárolhatóak serdülő korú gyerekeknek és akár felnőtteknek is. A Lego vállalat nem csak a hagyományos témájú játékokat őrizte meg, hanem a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően minden évben új és újabb készletekkel, inspiráló témákkal rukkol elő. Az egyik legtradicionálisabb fejlesztő játék, ami ösztönzi a kreativitást és fejleszti a gyermeked finom motoros képességét. A legnépszerűbb Legos játékok megtalálhatóak a webáruház kínálatában. Keresd meg a kedvenc típusod, hogy mihamarabb átélhesse gyermeked a játszás örömét.
Lego játékok

Kifejezetten kisgyerekeknek, lányoknak és fiúknak készült klasszikus Lego elemekből készült építőjátékok a következők:

  • Lego Duplo 1 éves kortól
  • Lego Juniors 4 éves kortól
  • Lego Classic 4 éves kortól
  • Lego City 5 éves kortól

Lego Duplo

Jellemzően 1 - 5 éves gyerekek részére készült játékok, melyben minden elem kétszer akkora, mint a klasszikus Legóban, így a csecsemők nem tudják lenyelni. A játék mérete és kialakítása továbbá illeszkedik a baba életkorához és képességeihez. Fejleszti a finommotoros mozgásokat, tanítja a formák és a színek megkülönböztetését. Ideális a kognitív és kreatív készségek fejlesztéséhez. A Lego Duplo kínálat különböző témájú népszerű készleteket tartalmaz, mint: vonat, számvonat, tűzoltó, állatkert, stb.

Lego Juniors

A Lego Juniors alkalmas a Duplo -ról való áttérésre, ahol a gyerekek már megtanulhatják kezelni a komplexebb építési terveket és utasításokat. Az átlagos Legókhoz képest még mindig kevesebb építőelem variációt tartalmaznak a készletek, tehát összeillesztésük, felépítésük egyszerű, így a sikerélmény garantált. 4 - 6 éves gyerekek számára, gyermekbarát témájú játékok.

Lego classic

Klasszikus és hagyományos építőelemekből álló készletek és építőelemek, amelyek a végtelenségig bővíthetőek. Az építésnek csak a fantázia szabhat határt. Különböző színű és méretű kockák, amelyből építhető, ház, jármű, állatok és különböző épületek. 4 éves kortól ajánlott.

Lego City5 éves kortól ajánlott és a City elnevezésű készletek, ahogyan a neve is sugallja városi életen alapulnak. Olyan témákat jeleníthetnek meg a gyerekek játék közben, amelyek egy városban is megtalálhatóak. Pl.: tűzoltóság, rendőrség, vasútállomás. Klasszikus méretű és formájú építőelemekből álló készletek alkalmazkodva a gyermek életkorbeli fejlettségi szintjéhez. A nagy teherbírású vonatok és helikopterek mellett a gyerekek rendőrségi járművekkel vagy buldózerekkel is játszhatnak, és teljes városokat építhetnek és fedezhetnek fel.

Lego Creator

A Creator játékkészletek fő célja a kreativitás fejlesztése. Jellemzően a lego creator 3 in 1 készletekből három különböző modell állítható össze. 8 - 12 éves korú gyermekek részére készített és fejlesztett játékok.

Lego Friends

Lego lányoknak tervezve részletes téma kidolgozással. A friends készleteket a népszerű Dán animációs film ihlette. A szerepjátékok lányoknak színes és vidám építőjátékokba bújtatva, amelyekkel fejlődik a kézügyesség és a kreativitás. Ajánlott életkor: 5 éves kortól.

Lego Ninjago

Olyan televíziós sorozathoz kapcsolódik, amelyben a jó erők harcolnak a gonosz ellen. A japán és kínai mítoszok ihlette fantáziavilágban ninja harcosok állnak a központban. A fantáziadús lények és Lego járművek, léghajók és speciális karakterek, figurák találhatóak a ninjago játékokban. Ajánlott életkor: 6 éves kortól

lego nexo knights

A Knightonia egy középkori világ, futurisztikus elemekkel, melyeket a gazember Jestro és szörnyei fenyegetnek. Az öt lovag, Aaron, Lance, Clay, Axl és Macy állnak harcra készen és a lovagok megvédik Knighton szülővárosát a gonosztól. A nexo knights játékok sokféle érdekes járművet tartalmaznak. A kalandokat nemcsak animációs sorozatként, hanem számos építési készlet formájában is élvezhetik a hétéves gyermekek amivel a Knighton világát újra lehet építeni. Ajánlott életkor: 7 éves kortól.

Lego Star Wars

A lelkes klasszikus sci-fi rajongók számára készített részletes kidolgozású űrhajók és űrállomások, miniatűr figurák és hősök az űrből. A hagyományos lego téglákból álló népszerű Star Wars karakterek körülbelül 26 cm-es méretűek. Bonyolultságától függően a játékok alkalmasak a 6-16 év közötti gyermekek számára.

lego minecraft

A számítógépes játékok világát a lego univerzumba hozza át a játék. A különböző játékkészletek olyan témákat vetítenek fel, mint a farm vagy a börtönök, és egy egyedi játékvilággal kombinálhatók. A videojáték-modellek és eszközök, mint például a jól ismert pickaxe, szintén részét képezik a lego minecraft játékoknak. Ajánlott életkor: 8 éves kortól.

lego jurassic world

A Jurassic World játékokkal a gyerekek újrajátszhatják a filmbéli dinoszauruszos történeteket. A termékcsalád sajátosságai mindenekelőtt a dinoszauruszok, amelyek kevésbé módosíthatók.Ajánlott életkor: 6 -12 éves korig.

lego mindstorms

A lego mindstorms megadja a lehetőséget a tíz éves vagy nagyobb gyermekek, fiatalok és a felnőttek számára, hogy egy önálló irányítható robotot tervezzenek és készítsenek. A klasszikus építőkockák mellett a mindstorms termékek olyan elektronikai alkatrészeket is tartalmaznak, mint például az elektromos motorok, az érzékelők és a programozható modul, amely lehetővé teszi a robotok laptopról, tabletről vagy mobiltelefonnal való irányítását. A játék segít elsajátítani a programozási készségeket. Ajánlott életkor: 10 éves kortól.

lego architecture

A lego játékoknak nincs felső korhatára! Felnőtteknek készült építőjátékok, melyek kifejezetten összetettek és különleges témájú épületeket tartalmaznak. Pl.: Eiffel torony. Legyél te is "Építészművész" és hozd létre saját alkotásodat. A játékkal természetesen gyerekek is játszhatnak. Ajánlott életkor 12 éves kortól.

Lego Technic

Tizenéveseknek és felnőtteknek készült különböző komponensekből és az átlagosnál bonyolultabb és speciálisabb elemekből készült játékok. A kúpkerekek és fogaskerekek mellett az elektromos motorok és pneumatikus elemek is számos készlet részét képezik, és lehetővé teszik komplex technikai rendszerek kialakítását. Külön vásárolható lego motor készlet, amely lehetővé teszi a lego technic járművek meghajtását. Ajánlott életkor: Minden doboz oldalán külön feltüntetve az adott modell bonyolultságától függően.

Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz