A BABAMARKET MEGÚJULT! NÉZZ KÖRÜL!

Babahordozó

Babahordozó

A babahordozó a modern szülők egyik kedvenc eszköze: ha szeretnéd, hogy a babád mindig testi kontaktusban legyen veled, akkor bátran válaszd akár a rövidebb, akár a hosszabb sétákhoz. A babahordozóban a baba nagyon jól érzi magát, a hordozó extra biztonságos, tökéletesen elosztja a súlyt, a vállpántjai pedig olyan puha anyagból készültek, hogy a viselésekor nem okoz fájdalmat.

Extra tipp: az extra kényelemért válassz olyan kenguru hordozó -t, amelyikben a gyerek több pozícióban tud ülni.

74 termék
74 termék

Minden, ami a praktikus babahordozóról szól.


Az első gyermek megérkezésekor sokakban felmerül a kérdés, hogy mi a legmegfelelőbb eszköz a baba mozgatására és szállítására. Az online baba mama webáruházakban a szülők olyan babahordozókkal találkozhatnak, amelyek különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. Ha nem tudod igazán megtalálni az utat az innovációk, különböző technológiák alapján kialakított babahordozók széles skáláján, hogy milyen termékeket érdemes megvenni, az alábbi információk és ajánlások segítséget adhatnak a választásban.

A csecsemők szeretnek a lehető legközelebb lenni az anyukájukhoz és az apjukhoz. A szülők közvetlen közelsége azonnali nyugalmat válthat ki az újszülöttben. De nem csak a baba szereti ezeket a bújós pillanatokat. A szülők különös kapcsolatot alakíthatnak ki a kisbabájukkal. Ezenkívül a babahordozó lehetővé teszi, hogy a hordozót viselő szülő a kezeit szabadon mozgathassa. A baba hordozó használata az első hónapokban megkönnyítheti a háztartási feladatok ellátását, miközben a bébi biztonságos és kényelmes közelségben helyezkedik el a szülőhöz közel.

babahordozó kendő

A babahordozó kendő tehermentesíti a karokat a vállakat és a hátat. Egy babakocsihoz képest, amely szintén a baba mozgatására lett kifejlesztve, lényegesen kisebb helyet foglal el és azonnal és gyorsabban használható. Tehát a babahordozó kendő helytakarékos, egyszerű, és szabaddá teszik a karokat a mindennapi feladatok ellátásához.

Alapvetően egy babahordozó kendő használható a újszülött kortól, de csak abban az esetben, ha kifejezetten újszülötteknek tervezték. A klasszikus változatok a csecsemők számára a negyedik hónaptól használhatóak. Minden termék csomagolásán megtalálható az életkor jelölés, amelyet minden esetben szükséges betartani!

 

Csatos hordozó

 

Az állítható pántok, párnázott hevederek és a rugalmasan állítható csípő-derékszíj segítségével hordozhatja a szülő az utódokat a csatos hordozó segítségével, úgy ahogyan a legkényelmesebb és legbiztonságosabb. A csecsemők nem mindig tudják tartani a fejük súlyát, ezért a nyakpajzzsal ellátott babahordozók csodálatosan segítenek stabilizálni a baba helyzetét hordozás közben.
Ideális esetben a baba hordozót könnyedén fel lehet venni és levenni, a csatok egy kézzel oldhatóak. Léteznek olyan típusú csatos hordozók, amelyek más technikákat használnak és egy kézzel nem oldhatóak. Egy kis gyakorlattal könnyen elsajátítható a megfelelő technika a babahordozó le és felvételben.

 

Hogyan kell megfelelően beállítani a babahordozót a gyermek számára?

 

Ideális esetben a baba közel van a szülő testéhez, de úgy hogy még mindig mozoghat. Karja és lábai szabadon maradnak. Fontos , hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyermek nem borulhat ki a babahordozóból, és stabilan tartja, anélkül, hogy a kezével tartaná. Nagyon fontos annak biztosítása, hogy a baba szabadon és akadálytalanul lélegezzen. Klasszikusan az újszülöttek szeretik, ha testükkel a szülő felé néznek.

 

Hogyan válaszd ki a legjobb babahordozót?

 

Annak eldöntéséhez, hogy melyik a legjobb hordozó a baba és a szülő számára több szempontra van szükség. Az összehasonlító tisztázó kérdések mindig segíthetnek ebben, mielőtt döntést hozol.

  • Mikor szeretném hordozni a babámat?
  • Van még egyéb szállítóeszköz például egy babakocsi?
  • Mennyi ideig szeretném viselni a gyermeket?
  • Hosszabb vagy rövidebb sétákhoz keresek babahordozót?
  • Milyen pozícióban szeretném hordani a gyermeket?

 

Mindig érjetek egymáshoz: babahordozó, babahordozó kendő széles választékban, akciókkal, raktárról akár azonnal, a tökéletes puhaságért, kényelemért. Találd meg kedvencedet, ami a babádnak a legjöbb! Ezekkel a babahordozókkal öröm lesz az utazás.

Babahordozó kenguru


Baba hordozók nagyobb rugalmasságot és mobilitást biztosítanak a mindennapi életben. Különösen hasznosak, ha nem akarja a gyermekét babakocsiban szállítani. Ezen túlmenően a szülők közeli fizikai közelsége segíthet a csecsemők megnyugtatásában. .

A klasszikus csecsemő hordozókat gyakran a különböző testhelyzetekben lehet a testhez rögzíteni. Míg a hasi oldali rögzítés biztosítja az anya és a gyermek közötti szoros kapcsolatot, sokkal nagyobb mozgásszabadságot biztosít a háton hordozás.