A BABAMARKET MEGÚJULT! NÉZZ KÖRÜL!

Babafésű

babafésű és hajkefe

 

A babafésű a legpuhább sörtékből készült, így egyszerre kényezteti, masszírozza, és fésüli a babád haját, serkenti a növekedését, miközben olyan gyengéd hozzá, amilyen gyengéd csak lehet. A babafésű már pár hónapos kortól jóleső érzést nyújt a babádnak, aki imádni fogja a kényeztető mozdulatokat.  Extra tipp: a babafésű segít a koszmó eltávolításában is, ha gyengéden használod.

23 termék
23 termék

Babafésű és hajkefe

A legtöbb csecsemő az első éves kora előtt kaja meg az első bölcső sapkáját és baba fésűjét. Az anyukák tudják, hogy a babák fejbőre és a haja is sokkal több törődést igényel, hiszen csecsemőkorban sokkal érzékenyebb mindenfajta külső behatásra a baba bőre. Az anyukák sok időt töltenek a megfelelő sampon és babafésű vagy hajkefe kiválasztásával.

A szép fésű, fej masszírozó vagy hajkefe, ápoló készletek több népszerű színben megvásárolhatok. Minden gyermek számára tökéletes, akár fiú vagy lány (nemi semleges). A készletek minden csecsemő számára alapvető tartozékokat tartalmaznak az újszülöttől a kisgyermekig.

 

Fésű és hajkefe

A fejbőr kipirosodása vagy az érzékeny fejbőr megfelelő gondoskodást kíván. Szükség van egy olyan termékre ami megfelelően gyengéd és hatékony is egyben.

Egy hajkefénél fontos szempont, hogy ne karcolja meg és ne okozzon kisebb sérüléseket a baba fején használat közben.

A lekerekített sörtéjű babafésű extra gondossággal masszírozza a baba fejbőrét. Javítja a vérkeringést növelése és egészségesebb tartja a fejbőrt.

A kisbabának szép megjelenéséhez nagyban hozzájárul, ha számukra tervezett fésűt használsz, amely tökéletesen méretben illeszkedik a babához.

 

Mire jó a baba fésű és a hajkefe?

A baba fésű vagy hajkefe használata előnyökkel is járhat. A hajkefe puha sörtéket tartalmaz, amely nem bántja a gyerek fejbőrét, ugyanakkor stimulálja a kisgyermekek hajnövekedését. A baba valószínűleg szeretni fogja a lány sörték masszírozó érzését.

A különböző hajkeféknek babamarátnak kell lennie. Ez azt jelenti, hogy biztonságosnak a babák számára. Elég nagy ahhoz, hogy ne tudja lenyelni és ne legyenek olyan apró részek rajta, amik könnyel eltávolíthatók és fulladásveszélyt okoznának. A sörtéknek szilárdan kell illeszkedniük a kefe fej részébe.

 

Fésű és kefe szett

Mert megfizethető, tartós, gyengéd és biztonságos. Így egy nagyszerű választás a takarékos vásárló számára. Két tételt kapsz egy szuper alacsony árért, kevesebb, mint amit egy közepes latte ára.

Szuperpuha hajkefe és kényeztető babafésű, amely a leglágyabb sörtékkel készült, hogy nyugodtan fésülhesd a kislányod, kisfiad haját.