Vásárló belépés
Szűrés
Márka
Kategóriák
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Fültisztító


Fültisztítás csecsemőknél

 

Mindennapos használatra javasolt pihepuha vattájú baba fültisztító, mely hatalmas segítség lesz a babád fülének ápolásában. Többféle kiszerelésben, több különböző márkájú fültisztító vár, a webáruházunkban. Extra tipp: nagyon kíméletesen használd a fültisztítót, hogy ne okozz sérülést a babádnak.


Sorrend:


Sorrend:

A babafültisztító pálcikák használata nagyon fontos a baba fülhigiéniájának fenntartásához. A babák fülei nagyon érzékenyek, és ha nem ápolják megfelelően, könnyen kialakulhatnak a fülfertőzések. A fültisztító pálcikák segítenek eltávolítani a fülben lévő szennyeződéseket.

A babafültisztító pálcikák használatánál fontos odafigyelni, hogy ne menjenek túl mélyen a fülbe, mert ez sérülést okozhat. A pálcikát óvatosan forgassa a fülben, de ne dörzsölje. A pálcikák használata előtt érdemes melegíteni őket, hogy jobban oldják a szennyeződéseket.

A fültisztítás helyét és idejét a baba életkorától függően kell meghatározni, de általában hetente egyszer javasolt elvégezni. 

A babafültisztító pálcikák használata mellett fontos a fülhigiéniás szabályok betartása, mint például a fül védelme a víztől és a szennyeződésektől, hogy megelőzzük a fülfertőzések kialakulását. A fültisztítás és a fülhigiénia segít megelőzni a baba fülproblémáit, és biztosítja a fül egészséges működését.





Gyengéd, puha baba fültisztítók, melyek segítenek a tisztán tartani a fülecskéket. Többféle kiszerelésben, több márka, akár azonnal, raktárról.


Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz