A BABAMARKET MEGÚJULT! NÉZZ KÖRÜL!

Bébiétel melegítő

Cumisüveg melegítő

A babád még nem fog tudni szólni sem akkor, ha hideg, sem akkor, ha túl meleg az étel, ezért a cumisüveg és bébiétel melegítő  készülék segítségével neked kell a tökéletes hőmérsékletű bébiételt, italt elkészítened neki, akkor is ha otthon, vagy ha autóban eszik, akár tél van, akár nyár. A bébiétel melegentartó általában 4 órán keresztül az ideális hőmérsékleten tartják a babád ételét, italát.

Nézz szét webáruházunkban és találd meg kedvenc márkád.

Extra tipp: válasz multifunkcionális bébiétel melegítőt.

14 termék
14 termék

Cumisüveg melegítő használata

A baba számára az ideális anyatej hőmérséklete az a testhőmérséklet. Tehát a csecsemők inkább kedvelik a meleg tejet a hideg helyett. A mikrohullámú sütő (mikró) használata azonban tilos anyatej esetén. A mikrohullámok forró foltokat hoznak létre és leforrázhatod vele a babád nyelőcsövét. A gáz fölött sem szabad az anyatejet melegíteni, mert könnyen felforralhatod vagy túlmelegítheted és így az értékes vitaminok eltávoznak belőle.

A tej melegítésére egy nagyszerű eszköz, a cumisüveg melegítő, ami segítségedre lehet. Gyorsan és egyenletesen melegíti fel az anyatejet a csecsemők számára. Így biztonságosan használható a lehűtött anyatejtároló zacskó vagy a tároló edényben, pohárban lehűtött anyatej.

A gyermeked nincs veszélyben, ha hideg tejet adsz neki, ha azt elfogadja tőled. (Bár a meleg tejet minden csecsemő sokkal jobban szereti.)

 

Miért van szükséged cumisüveg melegítőre?

A lefagyasztott anyatejet egy éjszakára a hűtőbe teheted, hogy felolvadjon reggelre. A hideg anyatejet egy meleg vizes edényben is felmelegítheted. A cumisüveg melegítő ezt a folyamatot teszi gyorsabbá és biztonságosabbá, miközben vigyáz arra, hogy minden értékes ásványi anyag és vitamin az anyatejben maradjon.

 

Hogyan működik a cumisüveg melegítő?

A Philips Avent cumisüveg melegítő készülék meleg vizet keringet a belehelyezett cumisüveg körül. Ez a gyengéd módszer biztosítja, hogy a tej egyenletesen melegedjen fel. A folyamat nem tart túl sokáig. Egy közepes méretű üveg körülbelül 3 perc alatt felmelegszik. Egy másik ok, amiért az anyukák szeretik ezt a készüléket, hogy a lefagyasztott anyatejet is fel tudja olvasztani. Erről a készüléken egy külön fokozat gondoskodik.

Bizonyos készülékek nem rendelkeznek időzítővel vagy automatikus kikapcsoló funkcióval ezért figyelni kell, hogy mennyi ideig tartod benne a cumisüveget. Ha túl sokáig lesz benne, könnyen túlmelegedhet.

Extra funkció: Könnyen megmelegíthetjük a házi és lefagyasztott bébiételeket is.