A BABAMARKET MEGÚJULT! NÉZZ KÖRÜL!

Pelenka tároló

pelenka kuka

Pelenkatároló: Tárold biztonságban, és higiénikusan a pelenkákat: többféle pelenkatároló, pelenka kuka, a kényelmedért. Az egyik leghasznosabb termék. Nézz szét.
Pelenkatároló zacskó, kuka és vödör kapható a webáruházban. Az egyik hasznos az Angelcare pelenkatároló utántöltő kazetta, amely segít higiénikusan és tisztán tartani a gyerekszobát. Ár és érték arányban az egyik legjobb választás lehet. Keresd a különböző , akár több darabos utántöltő betéteket.

32 termék
32 termék

Szerelkezz fel egy jó pelenka kukával vagy pelenka tárolóval

Ha kisbabát vársz, gondolnod kell egy pelenka tároló megvásárlására is. A használt pelenka nemcsak erős illatot áraszt, hanem a baktériumok csirája és táptalaja is. A pelenkákat hasznos dolog szagtalanul gyűjteni, hogy a szeméttároló környezetében sem lesz elviselhetetlen illat. A pelenka vödör egy másik alkalmazási területe lehet az idősek gondozása, ápolása.

 

A pelenka kuka előnyei

A pelenka tároló könnyen kezelhet akár egy kézzel vagy lábbal. Ez azért lehet igazán előnyös, mert a megtelt pelenka eltávolításakor a babádat a pelenkázóasztalon, -komódon tudod tartani. A modern pelenka tárolók csökkentik vagy akár teljesen meggátolják a szagok és illatok terjedését, mivel a pelenka automatikusan fóliába kerül. Ha a kuka megtelt, a csomagolt pelenkákat könnyebb kezelni. A modern modellek utántölthető fóliakazettával rendelkeznek, amelyet rendszeresen ki kell cserélni. Alternatív megoldásként még szóba jöhet a pelenka tárolót egy normál szemétzsákkal kell felszerelve használni. A kellemetlen szagok elkerülése végett a szoros fedél a legfontosabb követelmény. A pelenka kukaként használt egyszerű tárolókat gyakran ki kell üríteni. Ha pelenkatartó vödröt használsz akkor össze tudod gyűjteni a használt pelenkákat, így amíg a vödör meg nem telik, nem kell aggódnod a kellemetlen illatok miatt.

 

Jól ismert márkák

  • Az Angelcare olyan rendszerrel rendelkezik, amely megkönnyíti a pelenkák tárolását.
  • Tommee Tippee áttekeri a pelenkákat egyenként így a szagok és a baktériumok nem juthatnak ki a vödörből.
  • A Chicco szagtalan és hagyományos szemetes zsákokban használható.
  • A Maltex olyan egyszerű pelenkatároló vödrök gyártója, amelyek szagtalan fedelet használ.

 

Tippek a használathoz

Helyezze a pelenka vödröt könnyen elérhetővé a pelenkázó asztal mellé. A webáruházakban és bababoltokban megtalálhatók a keskeny és a nagy pelenkatároló kuka egyaránt. Ezek könnyedén elhelyezhetőek az asztal és a fal közé. Ügyelj arra, hogy a pelenkatároló vödör stabilan álljon, ne billegjen. Tedd a babát a pelenkázó asztalra, és óvatosan vedd a babádról a pelenkát. Hajtsd össze és zárd le, hogy a pelenka vödör fedelének nyílásába tudd tenni. Természetesen a pelenka tiszta oldala kívülre essen. Egy kart megnyomva a pelenka eltűnik a vödör belsejében. A pelenka vödrök akár 30 pelenkát is el tudnak tárolni. A pelenkatároló vödör működéséhez utántöltő kazetta szükséges. Pénzt tudsz megtakarítani, ha egyszerre több darabos pelenkatároló utántöltő kazettát vásárolsz.

  • Minőségi jellemzők
  • Könnyen tisztítható
  • Szagtalan zárás
  • Működés egy kézzel
  • Gyermekzár
  • Praktikus, olcsó utántöltő kazetta

 

A dizájn

A legtöbb pelenka vödröt semleges fehér színben forgalmazzák. Ez a szín a higiéniát, a tisztaságot jelzi és alkalmazkodik az gyerekszoba bármely belső teréhez. A színes felület általában a pelenka vödör tetején helyezkedik el, ami általában valamilyen kezelőszervként funkcionál, valamint személyre szabhatod a baba nemének megfelelően. A z új gyártók színes pelenka tárolókat is gyártanak, rózsaszínen át a lime zölden keresztül a sötétebb árnyalatokig. Gyakran előfordul, hogy a stilizált felületet állatokkal és virágokkal gyermekbarát formatervezési mintákkal látják el.