A BABAMARKET MEGÚJULT! NÉZZ KÖRÜL!

Kezes lábas szobor készítő nagy készlet

Kezes lábas szobor készítő nagy készlet
Szállítási költség:
1490
Raktárkészlet:
Raktáron
6 990 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Kezes lábas szobor készítő nagy készlet


A Kezes-Lábas készleteket azért fejlesztették ki, hogy bárki számára elérhető legyen a tökéletes szobor készítése otthon. A felhasznált anyagok különlegesen magas minőségének köszönhetően akár újszülöttnél is felhasználhatóak. A bőrön maradó anyagok langyos vízzel lemoshatóak, a ruhából könnyen kimoshatóak.

Nagy készlet:

0-3 éves korig 2 szoborhoz tartalma:

-2 csomag szuper gyorsan kötő mintalevevő anyag *
-2 csomag szobrászati gipsz az öntéshez **
-keverő edény
-keverő lapát
-fa talapzat
-használati utasítás
Használata egyszerű. A mintalevevő port vízzel összekeverjük. Ebből egy tejföl szerű illatos és langyos massza lesz. Ebbe merítjük a gyermek kezét vagy lábát. 30 másodperc alatt az anyag gumi állagúvá köt, melyből - mint egy gumicsizmából - könnyedén kihúzható a végtag. Ezután gipszet keverünk és kiöntjük az így kapott mintát. 24 óra múlva az öntőformát szétszakítva kezünkben tarthatjuk a kész szobrot.

* Emberi egészségi veszélyek: Az 1999/45/EK. számú irányelv és annak módosításai szerint a készítmény nincs veszélyes anyagként besorolva. Ez a termék az EU törvénykezés szerint nincs besorolva.

Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól. Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén forduljon orvoshoz, vigye magával a termékismertetőt!
** Szobrászati gipsz. Óvakodjon a szembe vagy szájba jutástól. Szembe vagy szájba kerülés esetén bő vízzel ki kell öblíteni. Irritáció vagy nagy mennyiség lenyelése esetén forduljon orvoshoz, vigye magával a termékismertetőt!
asználata egyszerű. A mintalevevő port vízzel összekeverjük. Ebből egy tejföl szerű illatos és langyos massza lesz. Ebbe merítjük a gyermek kezét vagy lábát. 30 másodperc alatt az anyag gumi állagúvá köt, melyből - mint egy gumicsizmából - könnyedén kihúzható a végtag. Ezután gipszet keverünk és kiöntjük az így kapott mintát. 24 óra múlva az öntőformát szétszakítva kezünkben tarthatjuk a kész szobrot.

0-3 éves korig 2 szoborhoz tartalma:2 csomag szuper gyorsan kötő mintalevevő anyag

2 csomag szobrászati gipsz az öntéshez

keverő edény

keverő lapát

fa talapzat

használati utasításKreatív egyedi gipsz kéz láb lenyomat, szobor készíthető akár pár hetes gyerekekről, babáról is.
Adatok
Vonalkód:
5998476766672
Várható szállítási idő:
1-4 munkanap
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!