A BABAMARKET MEGÚJULT! NÉZZ KÖRÜL!

A BeSafe új ülése megoldás a nyári forróság okozta veszélyekre

BeSafe forradalmi biztonsági megoldás

Sajnos minden évben érnek minket tragédiák a közúton. Ezek közül talán a legjobban az üt minket szíven, ha gyermekekkel történik bármilyen baleset. Nyáron pedig külön veszélyt hordoznak magukban a felforrósodott autók, gépjárművek, amikben rendkívül gyorsan emelkedik a tűző napon a hőmérséklet, veszélybe sodorva ezzel az ott rekedteket.

A mi szívünk együtt dobban azokkal a tudósokkal és dizájnerekkel, akik éjt nappallá téve azon dolgoznak, hogy az ilyen eseteket megelőzzük, és mindenkorra száműzzük az életünkből. A norvég BeSafe fejlesztőmérnökei pedig végre előálltak a megoldással. OIyan integrált gyermekfigyelő rendszert építettek az egyik gyermekülésükbe, ami nemcsak azt figyeli, hogy a gyermek kikapcsolja-e menet közben a saját övét, hanem arra is figyelmeztet, ha netán a gyermekünket az autóban felejtettük.

 

BeSafe gyerekülés

A BeSafe 30 éve elsőként kezdte el alkalmazni a gyermekek menetiárnynak háttal való utaztatását, hiszen az 5x biztonságosabb. Céljuk az volt hogy Skandináviában 4 éves kor alatt egyetlen egy gyermek se haljon meg közúti balesetben és ezt a céljukat pár éve el is érték!

 

Biztonság a XXI. században

Erre vártunk! Végre itt a megoldás! Ez az integrált rendszer összeköttetésbe kerül a telefonunkkal, és egy applikáción keresztül ad számunkra hangos riasztást, ha például a gyermek babrál a biztonsági övvel és ki akarja kötni. Vagy ha az üléstől és így az autónktól, annak bekapcsolt biztonsági övei mellett túl messzire kerülünk (kb 10-20 méter), riasztássorozatot ad attól függően, hogy a riasztott fél reagál-e a riasztásra. Sőt, másdolgos és harmadlagos kontaktokat is megadhatunk, akik üzenetben az ülés koordinátáját is megkapják, hogy szükség esetén tudjanak reagálni.

 

Gyere el és próbáld ki nálunk

Ez az ülés a BESAFE IZI TURN M már itt van, és kipróbálható, ettől pedig azt reméljük, hogy a tudatos szülői magatartás egy komoly hardveres alátámasztást, segítséget kap, hogy még hatékonyabban védhessük meg a gyermekeinket az utakon és a parkolókban is.