Vásárló belépés
Kategóriák
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek
BabaMarket - Blog oldal
2017.05.08 15:31

Praktikus kiegészítők babakocsihoz

Babakocsi kiegészítőBabakocsi kiegészítők

A babakocsi elengedhetetlen kellék egy kisbaba mellett, hiszen nagyban megkönnyíti a pici szállítását – sokkal kényelmesebb mint kézben cipelni, és nagyobb korában a baba is jobban tud nézelődni. Használata azonban elég sok igényt vet fel, ami még praktikusabbá teheti. Szerencsére ma már gyakorlatilag bármi megoldható, hála a kreatív babakocsi gyártóknak, illetve a külön is kapható kellékeknek. Sok babakocsihoz adnak tartozékként olyan eszközöket, mint például a szúnyogháló, ami jól tud jönni, ha a szabadban alszik a pici, és meg szeretnénk védeni a bogaraktól. De nem ez az egyetlen dolog, ami jól jön plusz felszerelésként.

Mit szerezzünk még be a babakocsihoz?

 

1. Esővédő

Lehet kapni univerzális esővédő fóliát, ami nagyon jól tud jönni, ha séta közben hirtelen elkap az eső. Mi ugyan ettől még elázunk, de a baba nem, és ez a lényeg. A fólián van nyílás, így jut alá levegő, nem kell emiatt aggódni.

 

2. Napernyő

A babakocsira erősíthető napernyő pótolhatatlan a nyári melegben. A gyerek fejét védeni kell a naptól, a felhúzott kupola alatt viszont nagyon fel tud melegedni a levegő. Ezt a mellékhatást kiküszöbölhetjük, ha napernyőt használunk

 

3. Játék

Igen, ha van egy picink, akkor valószínűleg a lakás minden pontján találunk valami kis játékot – kortól függően kellemetlenebb formában is a talpunk alatt. Ennek bizony jó oka van. Mindig, mindenhol szükség van arra, hogy le tudjuk kötni a figyelmét. Ne hagyjuk ebből ki a babakocsit sem! Gondoljunk arra, hogy mennyivel kényelmesebben tudunk vásárolni, nézelődni, ügyeket intézni, ha közben a baba egy színes, forgó játékkal foglalja el magát. 

 

4. Testvérfellépő

Ha van 2-3 éves, vagy akár idősebb nagytestvér, a testvérfellépő jó szolgálatot tehet, ha elfáradt, vagy egyszerűen csak nincs kedve tovább gyalogolni. Így nem kell őt sem cipelni, mégis pihenhet – csak állnia és kapaszkodnia kell.

 

5. Rendezőtáska

Nagyon praktikus, ha nem akarjuk cipelni a pelenkázótáskát, amikor babakocsizunk, vagy a boltba készülünk, és jó volna szabadon hagyni az alsó bevásárlórekeszt. Ezt a táskát fel lehet patentolni a babakocsira, és mindennek van benne hely, amire szükség lehet a séta során: pelenka, cumisüveg, rágcsálnivaló, játék, illetve anyuka telefonja, pénztárcája és egyéb holmijai.

 

Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz