Vásárló belépés
Kategóriák
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek
BabaMarket - Blog oldal
2017.07.26 12:08

5+1 babakocsiválasztó tanács: amire nem is gondoltál

Milyen babakocsit vegyek?Alapvetően nem nehéz babakocsit választani, hiszen mire oda jutsz, hogy megveszed addigra tudod a gyereked nemét, tudod, hogy melyik az a fazon, vagy stílus amelyik a legjobban tetszik neked, és – ne legyünk álszentek – tudod azt is mekkora az a maximális összeg amit rákölthetsz. Könnyűnek tűnik a döntés, de semmiképpen nem érdemes elhamarkodni: mondunk 5+1 olyan – babakocsi választó - tanácsot, amire lehet, hogy nem is gondoltál.

1: Egykezesség: de nem ahogy gondolod :)

Most még azt gondolod, hogy a babakocsit mindig két kézzel fogod tolni, de eljön az idő amikor fontos lesz az is hogy egy kézzel tudd tolni, irányítani, arról nem beszélve, hogy össze is kell tudnod csukni, könnyedén (ezt nagy eséllyel nem egy kézzel fogod). Azok a babakocsik amelyiknek olyan a tolókarja, amit középen is meg lehet fogni (azaz nem két oldalon foghatod csak) azokat tudod egy kézzel is irányítani, főleg, ha bolygósítható a kereke. Ezt el tudod dönteni anélkül is, hogy kipróbálnád (vagy próbáld ki egy boltban, és rendeld meg tőlünk, olcsóbban)

 

2: Kosárméret: de megint nem úgy :)

Nézz rá a babakocsira és döntsd el, hogy elég nagy-e a tartókosara? Ha azt mondod, igen, nézd meg még egyszer. Képzelj oda 4 darab üdítőt, egy dinnyét, fél kiló barackot, kettő bébiételt, vizet, cserepólót, cserepelust, egy kisebb sminkkészletet, két kiló cukrot, plusz lakáskulcsot, meg 5-7 játékot, egy kerti medencét, és egy tollaslabda szettet, plusz egy homokozót. Most is elég nagy? Akkor vedd meg.

 

3: Kocsikompatibilis?

Előny, ha olyan babakocsit választasz amelyik kompatibilis a kocsiddal, és most nem csak arra gondolunk, hogy Isofixes, vagy nem, és nem is biztosan a színére (bár egy citromsárga kocsiból kikapott vörös babakocsi fura lehet) hanem arra, hogy belefér-e majd a csomagtartóba, mert kellemetlen lehet ha a babakocsi miatt cserélsz autót. Ezt mindenképp ellenőrizd (egy extra tipp, hogy ha kivehető a kereke, akkor szinte tuti belefér)

(Kattints ide, ezek tetszeni fognak: BabaMarket Babakocsi katalógus)

 

Milyen babakocsit vegyek

 

4: Kerékkérdés

Itt egyetlen dolgot kell átgondolnod: azt, hogy hol élsz, abból kiderül, melyik babakocsit kellene preferálod: azt amelyiknek felfújható a kereke – és emiatt elnyeli a göröngyöket, a kavicsokat, cserébe akár ki is lukadhat – vagy inkább tömör gumis legyen, ami keményebb, de nem fog kilukadni. (Ez utóbbit inkább városban, aszfaltúthoz, az előzőt pedig hepehupásabb, úthoz javasoljuk)

 

5: Változtatható-e a gyerekirány?

Az első pár hónapban, amikor a babád fekszik, imádni fogod, ha folyamatosan látod, de idővel – főleg amikor ül – mindkettőtöknek fontos lesz, hogy meg tudd fordítani, és menetirányban üljön, előre lásson, mert úgy fogja megismerni a világot, úgy lesz jó móka a séta. Mindenképp olyan babakocsit válassz amelyiknél erre van lehetőség :)

 

5+1: Tetszik-e neked?

A babakocsi, olyan mint egy ruha: ha tetszik neked imádni fogod, ha nem akkor nem fogod magad jól érezni benne, és vele. Nagyon fontos, hogy figyelj a funkciókra, de arra is, hogy melyik az amelyik jól állna a babádnak, és neked, amit el tudsz képzelni, hogy tologatsz, és hű társad lesz akár 1,5-2 évig is. Ha pedig megtaláltad, azonnal vedd meg, hiszen átgondoltad, és okosan, tudatosan választottál.

Körülbelül 75-féle babakocsink van. Kattints, és nézd meg, lehet, hogy éppen nálunk találod meg a tökéleteset?

BabaMarket babakocsik

Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz