A BABAMARKET MEGÚJULT! NÉZZ KÖRÜL!

Szerkrényzár

Gyerekzár szekrényre

 

Ha a gyerek már akkora, hogy ki tudja nyitni a szekrényeket, szekrényajtókat és a zárakat, akkor egy újabb veszélyforrást talált, hiszen innen egy lépés, hogy magára is ránt valamilyen tárgyat a szekrényből. Többféle, akár flexibilis (azaz bármelyik szekrényhez használható) szekrényzár között megtalálod azt, amelyik a legmegfelelőbb neked. 

A szekrény nem azért veszélyes, mert szörnyek lakják: védd meg a kinyíló ajtóktól a gyerekedet bármelyik szekrényzárunk segítségével. Fontos, hogy legyen zár a szekrényekhez! szekrényajtó zár

7 termék 1 7
7 termék 1 7

A biztonsági szekrényajtó zárak, más néven szekrényzárak, olyan termékek, amelyek segítenek megakadályozni, hogy a gyerekek hozzáférjenek a szekrényekben található veszélyes tárgyakhoz. A szekrényzárak lehetnek kulcsosak vagy mágnesesek, de a legtöbb esetben a kulcsos típusokat használják.

A biztonsági szekrényajtó zárak segítenek megelőzni, hogy a gyerekek hozzáférjenek a szekrényekben található veszélyes tárgyakhoz, mint például a gyógyszerek, a vegyi anyagok, a tisztítószerek és más veszélyes eszközök. A szekrényzárak elrejtik a veszélyes tárgyakat, és megakadályozzák, hogy a gyerekek hozzáférjenek. 

A biztonsági szekrényajtó zárak könnyen használhatóak, és biztonságosak. A kulcsos típusokat a szülők könnyen kinyithatják ha szükséges, de a gyerekek nem tudják kinyitni őket. A mágneses típusokat pedig a szülők a hozzátartozó mágnessel tudják kinyitni. 


biztonsági zár szekrényhez és szekrényajtókhoz

szekrényzár