Vásárló belépés
Szűrés
Márka
Kategóriák
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Sarokvédő


Sarokvédő és élvédő

A kúszó-mászó totyogód eleinte, mint a részeg kismatróz, mindennek nekimegy. Ilyenkor fontos a sarokvédő amelyik megvédi őt a kiálló, éles sarkoktól, melyek komoly sebesülést, sérülést okozhatnak. Többféle sarokvédő létezik: vásárolhatsz gumi, hosszú sarokvédőt, átlátszó sarokvédőt (ezt üvegfelületre ajánljuk), és sarokvédő habot is. Mindegyik eszköz meg fogja védeni a gyereket a veszélyes sarkoktól.

Minden sarok veszélyforrás, baleseti lehetőség. Védd meg a babádat az éles szélektől sarokvédővel. Pillanatok alatt biztonságos otthont varázsolhatsz. Kattints!


Sorrend:


Sorrend:

Sarokvédő

A sarokvédő sarokpárnái ideálisak az éles sarkok tetejére és aljára az asztalokon, íróasztalokon, polcokon stb. A párnák diszkrét, akár átlátszó gumi sarokvédőkből készülnek, amelyek könnyen illeszkednek erős ragasztószalagokhoz. A sarokvédő a bababiztonsági felszerelések szerves részét képezik. Minden háztartásban ahol pici baba van szükség van rá és nélkülözhetetlen alapfelszerelésnek számít.

A sarokvédelemmel elkerülhető például az asztali élek és az asztal sarkai, az ablakpárkányok, a szekrény vagy az éjjeliszekrény megrepedése.

Sarokvédő felhelyezése

A sarokvédők felhelyezése előtt tisztítsd meg és szárítsa meg a ragasztófelületet, majd vegye le a fóliát a 3M-es ragasztószalag védőpárnájáról és kb. 1 percig tartsd lenyomva az adott sarkon vagy szélén.

Mivel a sarokvédelem erős ragasztóval van ellátva, óvatosnak kell lenned ha a bevont felületekről el szeretnéd távolítani a sarokvédőt.

 

Élvédő

A csecsemők, kisbabák és gyerekek egyaránt védelemben részesülnek. Az élvédőt könnyen fel lehet ragasztani az éles tárgyakra és megfelelő védelmet biztosítanak. Az akár 6 méter hosszú élvédő a sarokvédővel együtt bizonyságosabbá teszi lakásod. Az élvédő könnyen vágható és méretre szabható. Az élvédőn található ragasztó pedig megfelelő tartást biztosít.

Több, mint egy gyermekvédelem! A gumis sarkok és élek megvédik mind a felnőtteket a zúzódásoktól, mind a bútorokat a sérülésektől. Ideális szűk helyekre és élekre, amelyek közvetlenül az útban találhatók.

Legyen első a bababiztonság és a biztonságos lakás a baba és az újszülött számára.


Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz