Vásárló belépés
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Faktum bababútor

Főkategória >Bababútor >Faktum bababútor

Bútoraink az ötlet megszületésétől kezdve, a tervezésen és gyártáson át, mind Magyarországon, a Faktum bútor szívében történik munkatársaink odaadó gondoskodása mellett.

Bútorainkat Magyarországon készítjük el a saját üzemünkben, amellyel nem csak a magyar családok megélhetését támogatjuk, de gondoskodunk a kiváló minőségű bútor gyártáshoz szükséges feltételek megteremtéséről is.

Ezzel nem csak a kismamák és kispapák bizalmát vívjuk ki, de támogatjuk bútoraink vásárlásával magyar családok gyermekeinek jövőjét, biztonságát és megélhetését is.
Nekünk a gyermekek biztonsága az első, ez nem lehet másképp a gyerekbútorok biztonságát illetően sem, hiszen a babák elképesztő dolgokra képesek piciny kis ujjacskáikkal, növekvő fogacskáikkal. Éppen ezért kiemelkedő figyelmet fordítunk arra, hogy bútoraink és azok kiegészítőinek gyártása, forgalmazása a lehető legbiztonságosabb legyen, a magyar szabványoknak megfeleljen.

Ez nem csak számunkra egy megnyugvás, de a kismamák és kispapák számára is, akik gyerekeiket ezek között a bútorok között nevelik fel, gondoskodnak róluk és igyekeznek mindent megadni számukra, ami tőlük telik az alapvető biztonsággal kezdődően. Hiszünk abban, hogy egy biztonságos bútor nem csak a baba, de a szülők álmát is nyugodtabbá teszi.

Paramétereztük a gyerekeket!

100 % bájosság, 100 % kedvesség, 100 % jókedv, 100 % kíváncsiság, 100 % szeretet és 0,00001 % feledhető bosszúság.

Amikor gyerekbútorainkat tervezzük, gyártjuk, az elsőkből igyekszünk a legtöbbet kihozni, az utolsót pedig próbáljuk minimalizálni. Ebben van segítségünkre a TÜV SÜD minőségbiztosítási rendszer, amelynek szakértői szigorú szempontok szerint minősítik a bútorainkat, elismeréssel illetik, amennyiben megfelelnek. Tudjuk, hogy a gyerekek mindent a szájukba vesznek, mindent megrágnak, mindenhová bekukucskálnak, minden lyukba bedugják az ujjukat és az orrukat. És még vagy ezer féle dolog, ami egy felnőttnek eszébe se jutna. Nem úgy a TÜV SÜD szakembereinek!

Így azóta azon kevés gyermekbútorgyártók közé tartozunk, akiknek „papírjuk is van róla”, hogy a termékeik biztonságosak. Pontosabban fogalmazva „megfelelnek a TÜV SÜD minőségbiztosítási előírásainak”, tanúsítványukat, elismerésüket megszereztük. Faktumnál büszkeség – a vásárlóknál elégedettség! Yepp!

Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz