Vásárló belépés
Szűrés
Márka
Nem
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Bébitaxi


Bébitaxi


 


Bébitaxi vagy babataxi kemény ellenálló anyagból készülnek. A legtöbb ilyen járgány kereke pedig vastag, hogy kibirják a változó terepvisznyokat is. Ezért nem csak a járdán, hanem a füvön vagy göröngyösebb talajon is használhatóak. Babataxi, bébitaxi babáknak egyes változatai rendelkeznek tolókarral, járássegítő funkcióval és szülőkormányos napfénytetős változatban is. Ez teszi igazán jó gyerekjárművé ezeket a játékokat.


A tolókar akkor fontos ha még te szeretnéd irányítani, tólni a gyermekedet. Ha már nagyobb lesz akkor ez leszerelhető és igazán szuper járgány lesz belőle. Igazán remek gyerekjáték. Kiváló strapabíró közlekedő eszköz babáknak 6 hónapos vagy 1 éves kortól a baba képességeinek megfelelően használható. 


Sorrend:


prev
next

Sorrend:

Bébitaxi a kicsik számára

Biztosak vagyunk abban, hogy szeretnél a jó idő beköszöntével te is gyermekednek örömet okozni és egy nagyszerű játékkal meglepni őt. Erre egy kiváló lehetőség a bébitaxi, ami kiváló szabadtéri gyermekjáték és garantált a remek szórakozás.

 

Szuper játék a bébitaxi

Ezeket a játékokat olyan járműnek tervezték eredetileg, ami segíti gyermekedet a járás elsajátításában. A járgány e mellett elősegíti a motoros képességek fejlődését valamint lehetőséget ad a gyermekeknek, hogy sokkal gyorsabban és szabadabban mozogjanak, közlekedjenek. Ha te is szeretnél vásárolni egy bébitaxit a gyermekednek, akkor ügyelj arra, hogy ne tedd túl korán. A megfelelő életkor az, amikor babád először kezd a futással próbálkozni. Járássegítő eszközként már a baba képességeinek megfelelően fél-1 éves kortól használható – ilyenkor fontos, hogy rendelkezzen a jármű tolókarral -, bébitaxiként pedig szintén a fejlettségi szinttől függően olyan másféléves kor környékén. Akkor lesz igazán nagy a meglepetés, ha gyermeked rajong az autókért vagy a mozgó játékokért. Számtalan lehetőség kínálkozik majd a játékra. Nem csak odahaza vagy az óvodában fog tudni játszani, hanem amikor kimentek sétálni egyet a szabadba. Akár a kertben, akár a lakásban a bébitaxi nagyon hamar a kis kedvencévé fog válni.

 

Bébitaxi lányoknak

Nem csak a klasszikus formák és autó utánzatok léteznek (már a Mercedes vagy a BMW formavilága meglepően jól sikerült), hanem vannak állatos modellek vagy szép színes járművek. Ez a bébitaxi lányoknak lesz ideális autó. Sok kislány rajongani fog a kis rózsaszín járgányokért.

Nem csak rózsaszín modellek léteznek. Disney figurák, Minnie vagy állatos figurás is kapható (kutyás).

 

Autós babataxi

Ez lesz babád első autója. Ahogy a bébi mozgásigénye egyre jobban nő, úgy lesz egyre inkább kedvence játéka ez az autó. A klasszikus formák színes műanyagból készülnek (Fisher Price), de gyártanak fából illetve fémből készült modelleket is. A lányoknak készült rózsaszín modellektől a fiúknak gyártott versenyautóig széles a paletta. Ha séta közben elfogy a gyermeked lendülete vagy elfárad, akkor a tolókar igazán praktikus segítség lesz számodra. Természetesen a bébitaxik is el tudnak romlani. A megfelelő tartozékokkal és pótalkatrészekkel bármikor megjavíthatod a járművet és azonnal újra indulhat a száguldás és a móka. Hogy elkerüld az esetleges balesetet, kérünk téged, soha ne hagyd felügyelet nélkül gyermeked, amikor bébitaxival játszik.

 

Tartozékok, kiegészítők

Ezek a gyerkjárművek különféle kiegészítőkkel is megvásárolhatóak. Vannak típusok, aminél tartozék a tolókar. Ez az úgynevezett szülőkaros bébitaxi. Más modellek esetén napfénytető, szülőkormány vagy lábtartó is van.

 

Fejlesztő játék

Nem csak szép, hanem nagyon praktikus játék a gyerekek számára. Ez a játék egy fejlesztő eszköz is egyben. Segít fejleszteni a gyermek motoros képességeit. Elsajátítja a különböző mozgásokat és megtanulja ezeket összehangolni egymással. Játék során erősíti az izmait és ízületeit. A játékos fejlesztés az egyik legjobb módszer. Amikor gyermeked örömmel és lelkesedéssel csinál valamit, akkor szívesen megismétli újra és újra ezeket az összetett mozgásfolyamatokat. Játék közben sok mindent tanul meg a kis totyogós: megtanulja koordinálni a különböző mozdulatokat, összetett mozgásokat összehangolni, és ok-okozati következtetéseket levonni. Annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb bébitaxit vásárold meg a legtöbb gyártó különböző méretben gyárt ilyen járműveket. Vásárlás esetén érdemes figyelni a termék méretezését, terhelhetőségét.

Felhívjuk figyelmed, hogy ezt kifejezetten gyermekek számára tervezték. Sajnos az apukák súlyát nem fogja elbírni.

 


Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz