Vásárló belépés
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

JÁTÉK

Főkategória >JÁTÉK

Játék webáruház 

A gyerekjátékok fontos szerepet töltenek be a gyerek fejlődésében. A gyerek meghatározó örömforrása és a tanulás legeredményesebb formája. A gyerek kíváncsisága szinte kielégíthetetlen és törekszik az őt körülvevő világ felfedezésére. Ez arra ösztönzi a gyereket, hogy éjjel-nappal keresse a játéklehetőségeket. A játék webáruházunkban összeszedtük és biztosítjuk neked azokat a játékokat és eszközöket, amivel a gyerek játszva és boldogan fejlődik, mert a gyerekek a játékon keresztül ismerik meg a világot. Rendelhető az online játékbolt kínálatából.

Tudtad, hogy nálunk több, mint 1000 féle játék közül választhatsz? A játék webshopban gyerekjátékokat hatalmas választékban kínálunk! Akciós és olcsó termékek épp úgy megtalálhatóak kínálatunkban, mint a magas minőségű legújabb fejlesztésű készségfejlesztők.

Játékok gyerekeknek

A gyerekeknek ajánlva a legnépszerűbb termékek: Babahinta, bébikomp, járássegítő, rágóka, zenélő-forgó, játszószőnyeg vagy akár a Fisher-Price játékok


Lányos játékok

Divat, smink, főzős játék, babák, plüssök kislányoknak és nagylányoknak. Legyen akár születésnap vagy névnap mindig remek ajándék lehet a lányok számára.

Gyerekjátékok lányoknak

Barbie, süti, babaház, csajos játékok nagy választékban. A kézügyesség fejlesztő elfoglaltságok, mint a gyöngyfűzés vagy más kreatív tevékenységek különösen közkedvelt tevékenységnek számítanak a lányok esetében. A gyerekeknél szárnyal ilyenkor a kreativitás és hajlamosan mélyen belemerülni a játszásba. Ez a hihetetlenül kreatív időszak akár 8-10 éves korig is eltart.

Nézz szét kreatív hobby kategóriánkban.

Online játékbolt

Vásárolj kényelmesen, biztonságosan. gyors házhozszállítással, készletről, szinte azonnal. Online játékbolt, ahol a legnépszerűbb és legkedveltebb játékokat megtalálod. Extra tipp: Nézd meg a TV reklámos játékokat, hogy megtudd mik a legnépszerűbbek a gyerekek körében.




Hasznos információ a gyerekjátékokról

A gyerekjátékok különböző célokat szolgálnak: a gyermekek szórakozását és foglalkoztatását vagy épp oktatási funkciókat, babáknál például motoros készségek fejlesztése

 

Tippek játék vásárláshoz

A játékok elsősorban a gyermekek számára készültek és mind a kisgyerekek szórakoztatását, mind a nyelvi, társadalmi és motoros készségek fejlesztését szolgálja. Ahhoz azonban, hogy a gyermekjátékok céljaikat elérhessék, a megfelelő minőség és a korhatárnak is megkell felelniük.

 

Játékok minőségi kritériumai

Nem ritkán, a játék vásárlás csak a kicsi kérésére történik, a nélkül, hogy figyelmet fordítanánk a pontos gyártóra és a származási jelzésekre. Ha játékot vásárolsz először is figyelembe kell vennie a minőségi jellemzőket. Az alábbi kritériumoknak minden esetben meg kell felelniük az új gyermekjátékoknak:

  • A csomagolásnak pontosan meg kell jelölnie, hogy melyik gyártótól származik a termék.
  • Ha műanyagból készült gyerekjátékot szeretne vásárolni, egy "PVC-mentes" jelet kell találnia rajta.
  • A játék kiválasztásakor mindig vegye figyelembe az életkorra vonatkozó információkat, előírásokat.
  • Amikor zenét lejátszó játékot vásárolsz, először teszteld le a hangerőt. Ez különösen igaz a különböző zenélő forgókra vagy hasonló tárgyakra, amelyek a kiságy felé szerelsz fel. Túl hangos zene képes megijeszteni a gyermekeket, és nem jár sem tanulás képesség fejlesztésével sem nyugtató hatást sem fog tudni kifejteni.
  • Győződjön meg róla, hogy a játék csomagolásán a van bizonyos rövidítés
    • A "CE" jel azt jelzi, hogy ez a termék az EU-ban értékesíthető.

 

Játékok különböző korcsoportoknak

Természetesen a gyerek életkora döntő szerepet játszik egy játék megvásárlásánál. Különösen a csecsemők, kisbabák és a kisgyermekek, akik a veszélyeztetettek. Ha az életkornak nem megfelelő dolgokkal játszanak, fennáll a veszélye annak, hogy megsérülhetnek, vagy lenyelhetik a játék kis részeit. Ezért minden játék vásárlás esetben be kell tartani a gyártók korhatárra vonatkozó ajánlását.

Továbbá a gyermek fejlettsége is az életkorától függ, ezért az adott korosztálynak megfelelő játékkal szeretnek játszani a gyerekek.

 

Babajátékok, játékok újszülött kortól

Játék 0-3 éves korig

Az babák életük első időszakában óriási fejlődési folyamaton mennek keresztül. Az újszülötteknek szánt játékok különösen a motoros készségeket és a kreativitást fejlesztik ebben az időszakban. A babák és kisgyermekek játékai egyszerűek és egyszerű formákból állnak. Ezek fejlesztik az érzékelést, a látást, az érzést és a hallást. Mivel a kisbabák általában mindent a szájukba vesznek, ezért minden esetben szennyeződésektől és szennyező anyagoktól mentesnek kell lenniük a játékoknak.

Babáknak, csecsemők és kisgyermekek számára készült játékok: plüss állatok, csörgők, különböző építőelemek és építő kockák, Lego duplo, babakönyvek

 

Játékok óvodásoknak

Játék 3-6 éves korig

Ebben a korban általában a legintenzívebb a gyerekeknek a játékkészsége. Saját világot hoznak létre, kreatívvá válnak a kézművesség és a festés terén, és megtanulják a társadalmi viselkedést is. Ezen kívül elkezdik megérteni a játékszabályokat, ezért a társasjátékok különösen fontosak és népszerűek. Ezek révén az óvodáskorú gyerekek megértik és megtanulják a különbséget a győzelem és a vereség között.

Óvodáskorú gyermekek számára ajánlott játékok: rejtvények, plüss állatok, Playmobil, Lego, óvodai könyvek, kézműves anyagok, babák

 

Játékok iskolásoknak

Játék 3-12 éves korig

Ebben a korban már nagyrészt eléggé fejlettek a kis diákok durva- és a finom motoros készségei is. Az egyéni érdekek dominálnak, amikor egyedül vagy csoportban játszanak. A győzelem elérése egy játékban egyre fontosabb szerepet kap a kisiskolások számára. A tudományos játékok nagyon népszerűen az iskoláskorúak számára illetve olyan könyvek vagy képregények is amiket önállóan már el tudnak olvasni. A játékkonzolok ebben a korban is érdekesek lehetnek, de csak szülői felügyelet mellett és egy bizonyos időtartamra engedélyezhetők.

Játékok iskoláskorú gyerekek számára: könyvek, társasjátékok, plüss állatok, kísérleti dobozok, Lego, kézműves anyagok, Barbie, gyűjthető kártyák

 

Játékok tiniknek

Játék 13 éves kor felett

Nem csak a serdülőknek és tiniknek, hanem még a felnőtteknek is van, ha nem annyira nagy, bizonyos játék iránti vonzódása. Függetlenül attól, hogy egy éjszakai játékról van szó a barátokkal vagy billiárdozás, itt is nagyon fontos szerepet játszik a győzelem vagy a vereség. Ebben a korban egy másik népszerű tevékenység a rejtvények megfejtése és a modellezés (modellautók, modellvasutak). Számos serdülőkorú gyereknél és felnőtteknél is megfigyelhető a tendencia, hogy egyre nagyobb szerepet kapnak a különböző számítógépes játékok és játékkonzolok.

Játékok tiniknek és serdülőknek: társasjátékok, modellautók, modellkészítés, kézműves anyagok, játékkonzolok, csocsóasztalok.

 

Számítógépes és online játékok

A gyermekek, serdülők és felnőttek életében egyre fontosabb szerepet játszanak a számítógépes játékok és játékkonzolok. Lehetővé teszik, hogy a játékos gyakorlatilag egy virtuális világban mozoghasson. Egyedül, párban vagy online több ellenfél ellen is játszhatják a játékot.

Ilyen játék lehet az Xbox, a Wii vagy a Playstation is. Ha ilyen játékkal szeretnéd meglepni valakit, tudd meg, milyen konzolt használ és milyen típusú játékokat kedvel, hogy a konzolra megfelelő programmal lephesd meg.

Más multimédiás termékek is felkeltheti a gyerek érdeklődését. Ez lehet számítógép, MP3 lejátszó vagy épp a kedvenc Disney filmje DVD-n vagy Blue-ray-en.

Minden esetben fontos, hogy figyeljünk az adott termék vagy játék korhatár megjelölésére. Az erőszakos játékok túl fiatal korban torzíthatják a gyermek személyiségét. Ezenkívül érdemes meghatározni és tudatosítani a gyerekkel, hogy bizonyos időszakban játszhat csak. Egy bizonyos idő után, ha folyamatosan számítógép mellett ül érdemes kis szünetet tartani a friss levegőn.

 

Kültéri játékok

Természetesen a gyerekek nem csak a lakás négy fala között játszanak, hanem szeretnek a szabadban is lógni. A megfelelő termékekkel a játék élmény és a játék aktivitása nagyon szórakoztató tud lenni. Mindegy hogy kis kertről vagy nagy kertről beszélünk vagy épp egy parkban, játszótéren eltöltött időről a kültéri játékok nagyszerű időtöltést tudnak kínálni a jó idő és a tavasz beköszöntével.

Különbség van a szabadtéri játékeszközök és a kültéri játékok között. Az előbbiek általában fix helyet foglalnak el a kertben vagy a játszótéren. Ilyen például a hinta, csúszda, homokozó. Jellemzően sok helyet foglalnak el. A kültéri játékok ezzel ellentétben olyan játékok, amiket könnyen magaddal tudsz vinni a szabadba. Ilyen a különböző gyerekjárgányok (bicikli, roller, bébitaxi), pisztolyok és játékfegyverek, papírsárkányok. Ezek a fajta játékok alkalmasak arra, hogy a gyerek önállóan vagy akár csoportosan szórakozzon.

 

Hasznos biztonsági tanácsok

A játék és a szórakozás mellett minden játéknál vásárlásnál és használatnál figyelni kell néhány tényezőre, hogy a gyerek biztonsága és egészsége garantálható legyen:

Szagold meg a játékot. Ha kellemetlen, erős szúrós szagokat bocsát ki, ez nagy szennyezőanyag-koncentrációt jelezhet.

Győződj meg róla, hogy a játéknak nincs különálló kicsi, apró része. Ez pici babák könnyen lenyelhetik és fulladást okozhat.

Kezeddel érintsd meg alaposan a játékot. Nem szabad éles szélekkel találkozni, így elkerülhető gyermeked megvágja vagy megkarcolja magát.

Plüss játékok és játékbabáknál némi óvatosság szükséges. Győződjön meg róla, hogy a játékbabák haja vagy a plüss maci szőre nem válik e könnyen le, illetve hogy apró kiegészítők (például gomb) nem szedhető-e könnyen le. A csecsemők és kisgyermekek cuki társa egyébként potenciális veszélyforrást jelenthet.

 

Játékok tárolása

A gyerekszoba gyakran tele van szebbnél szebb játékokkal és ez oda tud vezetni, hogy a gyerekek játék közben el tudnak fáradni. Ez különösen a kisgyermekekre jellemző. Ennek érdekében érdemes a játékok számát egy bizonyos szintre korlátozni a gyerekszobában és csak ezeket tárolni ott.

Tárold azokat a játékokat a gyerekszobában, amivel a gyermeked a leggyakrabban játszik. A ritkán használt gyerekjátékokat tárolhatod például a pincében, tetőtérben vagy egy szekrény aljában. Egyszerű tárolási lehetőséget biztosítanak a különféle dobozok. A bosszantó keresés megelőzése érdekében érdemes feltüntetni a doboz oldalán, milyen fajta játékokat is rejtettél el bennük.

A gyerekszobában a játékok tárolására a különböző játéktárolók, hengerek az igazán alkalmasak. Így a játék könnyen hozzáférhető a kicsi számára és a játék befejeztével könnyel el is lehet pakolni. Ezek a játéktárolók vidám színes figurákat és karaktereket jelenítenek meg az oldalukon így a gyerekszoba hangulatához könnyen illeszthetők.

 

Hány játéka legyen a gyereknek?

A játékok számát érdemes alacsonyan tartani. Bár a játékok elősegítik és fejlesztik a tanulás képességet, de ha túl sok közül lehet választani, akkor a gyerekek gyorsan hajlamosak váltani egyik játékról a másikra. Fontos lenne, hogy egy játékkal hosszú időn át játszanak és a fantázia világába merüljenek. Tehát a mennyiség helyett inkább a minőségre összpontosíts, és olyan játékot válassz, ami megfelel a gyerek korának és érdeklődésének.

 

Játékok tisztítása

A plüss játékokat és más textil alapú termékeket kb négy hetente kell kimosni, annak érdekében, hogy megelőzzük a porszemcséket és a baktériumokat a játékon. Figyelj mindig a gyártó utasításaira, de általában a plüss állatokat 30 ° C-on lehet tisztítani a mosógépben. Helyezd a játékot egy párnahuzatba vagy mosózsákba, hogy ne sérüljön meg a mosási folyamat során.

Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz