Vásárló belépés
Kategóriák
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Bababiztonság

Főkategória >Bababiztonság

Biztonsági eszközök, termékek, babáknak

 

Semmi sem fontosabb, mint a bababiztonság, éppen ezért minden olyan terméket megtalálsz nálunk, amellyel aktívan, vagy passzívan, de nagyobb biztonságban tudod a babádat a rá leselkedő veszélyek és sérülések ellen. Tervezd meg az új, biztonságos lakásodat, házadat, ahol a bababiztonság az első.




Baba bizontásgi termékek és kiegészítők

A lakás négy fala gyorsan veszélyt jelenthet a babák és gyermekek számára, különösen, ha a kicsik már másznak és szaladgálnak. Ezért fontos, hogy a szülők tegyenek óvintézkedéseket gyermekeik biztonsága érdekében. A baba biztonsági kiegészítők és felszerelések különösen praktikusak lehetnek. Megmutatunk mindent a különféle védőrácsokról, babarácsokról és azok rögzítéséről, valamint a megfelelő kiegészítőkről és a fontos biztonsági tudnivalókról.

 

Ajtó becsapódás gátló

Az ajtó becsapódás gátló használatával megakadályozható, hogy a baba pici ujja vagy kezecskéje megsérüljön és magára csukja az ajtót. A huzat ellen is remek megoldást biztosít. A szél így nem fogja tudni hirtelen becsapni az ajtót

 

Baba biztonsági ajtózár

Fiókok és ajtók védelmét biztosítja. Gyermeked és babád így nem fog tudni véletlenül magára rántani egy fiókot vagy kinyitni egy ajtót a konyhában vagy a nappaliban. A baba biztonsági ajtózár segít, hogy minden zárva maradjon a fürkésző kezek elől.

 

Babarács

Legkésőbb amikor gyermeked, babád eléri az ajtó kilincset, védőrácsra lesz szükséged. Ez meggátolja a gyermeked, hogy átjusson rajta. Az ajtóvédő rácsnak általában van egy lengőajtója, amelyet a menetirány szerint nyithatsz. Az automatikus bezárás biztosítja, hogy az ajtó automatikusan visszapattanjon a zárba, és az átjáró ismét blokkolódjon. Egyes modelleknek nincs rúdja, de rendelkezik gyermekbarát motívumokkal ellátott szövetborítások. Ez csökkenti a sérülések kockázatát.

Mivel a védőrács és babarács néhány egyszerű lépésben leszerelhető, utazáskor könnyen magaddal tudod vinni. Ezért nem kell további gyermekbiztonsági rácsot vásárolni a nyaralásához.

 

Csúszásgátló kádba

Elengedhetetlen biztonsági kellék a fürdőkádakba, ha pici babád van. Csúszásgátló kádba a mellett, hogy megakadályozza az elcsúszást és biztonságot ad gyermeked számára, a csúszásgátló egy dekoratív eleme is lehet a fürdőszobának.

 

Fiókzárak

Segít megvédeni babádat a fiókbalesetektől. Könnyedén felszerelhető és használható. Tudnod kell, hogy nem minden fiókzár lesz alkalmas minden fiók védelméhez. Választás előtt olvad el mindenképp a termék leírását, hogy a megfelelő fiókzár kerüljön kiválasztásra, megvásárlásra. Megfelelő védelmet fog neked biztosítani, hogy babádat gyerekedet is biztonságban tudhatod majd ha már eléri azt a kort, amikor kúszni és mászni kezd és minden szekrényt és fiókot ki szeretne nyitni, hogy felfedezze a világot maga körül.

 

Konnektorvédő konnektordugók

A konnektorvédő dugók megóvnak attól hogy babád vagy gyermeked hozzáférjen a konnektorokhoz. Megakadályozzák abban, hogy bármit is beledugjanak, így nem fog áramütést szenvedni. Hathatós védelmet biztosít a kíváncsiskodó, világot felfedező gyerkőcök ellen. Könnyen be tudod helyezni a konnektor nyílásba. Amennyiben használni szeretnéd az adott áramforrást, úgy másodpercek alatt el fogod tudni távolítani. Minden konnektorvédő bababiztos terméknek.

 

Leesésgátlók ágyra

Ha a gyermeked már saját ágyba költözik és szeretnéd megakadályozni, hogy leguruljon róla, akkor hasznos kiegészítő lehet egy ágyra szerelhető leesésgátló. Nagyon praktikus, vidám mintákkal rendelkező kiegészítő, amely szinte minden ágyra felszerelhető. Biztonságot és nyugalmat biztosít. A leesésgátló ágyra hosszabb és nyugodtabb éjszakákat biztosíthat.

 

Sarokvédők bútorra

Védd meg mindazt, ami kedves számodra. A bútorokat sarkaira helyezve maximális védelmet biztosítanak. Ahol a hegyes élek sérülést okozhatnak a korlátozott mozgásképességű embereknél vagy a babáknál, ott sarokvédőt kell használni. A csatlakoztatás nagyon egyszerű. Nyisd ki a csomagolást, vedd ki belőle az egyes sarokvédőket és ragaszd fel a kétoldalas ragasztószalagot a három belső oldalra.

 

Tűzhelyvédők

A tűzhely, a forróság és a gáz, amitől minden lehetséges eszközzel meg kell védened gyermeked. Ezek a kiegészítők megakadályozzák abban, hogy a tűzhely gombjait elcsavargassa, hogy a mikró sütő ajtaját kinyissa, hogy a tűzhelybe belenézzen kíváncsiságát kielégítve. Ne hagyd, hogy gyermeked égési sérüléseket vagy más balesetet szenvedjen. Használj tűzhelyvédőt!

 

Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz