Vásárló belépés
Szűrés
Márka
Korcsoport
4 - 99
Nem
Kategóriák
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 20.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Lego Disney


Lego Disney hercegnők

A LEGO Disney (eredetileg Disney Princess - Disney hercegnők) egy jóváhagyott és engedélyezett Lego téma, amelyet 2012 márciusában adtak ki. Eredetileg 2-5 éves lányoknak született, és DUPLO elemekkel és figurákkal tervezték. 2014-ben egy új sorozatot vezettek be idősebb (5–12 éves) lányok számára.


Sorrend:


Sorrend:

Lego hercegnők

Maguk a szereplők, annak ellenére, hogy külön filmekben jelennek meg, határozott hasonlóságokkal rendelkeznek. A hercegnők kedvesek az állatokkal és a hercegnők belső és külső szépségükről ismertek, valamint mesés énekhangokkal rendelkeznek (Merida kivételével).

Minden hercegnő, kivéve Merida, van egy romancba keveredik, amely a mesefilm végére megoldódik. A LEGO közülük csak kettőt készített DUPLO figurákként (Charming herceg és Eric herceg). Az új készletben három herceg szerepelt: Charming herceg, Eric herceg és Flynn Rider, ez utóbbi kizárólagosan a System vonalon.


Az összes Disney hercegnő karizmatikus lány, ám személyiségük két jelentős csoportba esik, amelyek két korszaknak felelnek meg: az első 1930-as évek és 1960-as évek, a második pedig az 1980-as évek végétől van jelen - Ahogyan az első három hercegnő, a Hófehérke , Hamupipőke és Aurora, jellemzőik jól ismertek, mint klasszikus, kecses és romantikus álmodozók, akik mások által okozott cselekedetektől szenvedtek. Belső erejük az együttérzés, a szeretet, a kedvesség és különösen a Hófehérke esetében az ellenálló képesség. Ezeket a hercegnőket klasszikus vagy Storybook hercegnőknek hívták.

 A LEGO eddig csak három hercegnőt tervezett, Ariel, Merida és Rapunzel. Jellemzőikről ismert volt, hogy erős akaratú, kalandos, heves, ravasz és határozott. Ugyancsak céljaik inkább a kaland és a szabadság, mint a szeretet voltak (Ariel kivételével), ezek a lányok inkább az álmaikért küzdöttek, mint az első három.

Hófehérke, Aurora, Ariel, Jasmine, Rapunzel és Merida királyi örökségből származnak, mint a királyok és a királynők lányai. Pocahontas királyi örökségnek tekinthető, mivel ő a törzsfőnök lánya, és az angolok őslakosaként tartják számon. A Hamupipőke, Belle és Tiana házasság útján válnak azzá. Mulan az egyetlen Disney hercegnő, aki vér vagy házasság útján nem válik azzá, ám Kína császára megbecsülési kegyelmet kap, így ő az egyetlen nő, aki ezt tette.

 

Disney Frozen - Jégvarázs Lego

A Jégvarázs 2 történtete

Miért született Elsa varázserővel? Meg akarja tudni a választ, de ez fenyegeti a királyságát. Anna, Kristoff, Olaf és Sven társaságában, veszélyes, de rendkívüli utazásra indul. A Jégvarázsban Elsa félt, hogy hatalma túl sok a világ számára. A Jégvarázs 2-ben, azt reméli, hogy elegendő lesz. Az Oscar-díj nyertes csapat – Jennifer Lee és Chris Buck igazgatók, Peter del Vecho producer, Kristen Anderson-Lopez és Robert Lopez dalszerzők – és a szereplőnek hangjukat kölcsönző Idina Menzel, Kristen Bell, Jonathan Groff és Josh Gad alkotása.

Lego Frozen

A Disney Frozen kedvenc karakterei LEGO formátumban térnek vissza egy teljesen új elvarázsolt univerzumban a közelgő Frozen 2 filmből.

A varázslatos pillanatok a LEGO® Disney Jégvarzázs 2-vel kezdődnek. Képzelje el, építse fel és fedezze fel az új mesefilm lenyűgöző világegyetemét szeretett szereplőivel, Anna, Elsa, Kristoff, Olaf és Sven együtt.

Lego Jégvarázs helyszínek

A LEGO Disney Jégvarázs 2 segítségével létrehozhat és elmerülhet a saját Disney Frozen (Jégvarázs) kalandban. Fedezd fel Arendelle kastélyfalut, építsd fel és fedezd fel a varázslatos faházat, vagy tegyél egy kirándulást a folyó mentén az elvarázsolt erdőben egy különleges kaland kenuval. Minden fordulat kötelezően egy izgalmas, új helyre vezet.

A LEGO Disney Frozen 2 hat részletes termékkel érkezik, amelyek mindegyike a  mesefilmhez kapcsolódik. Az összes termék játék-inspiráló funkcióval rendelkezik, amelyek ötletes játékot idéznek elő és serkentik a kreativitást. Végtelen építési lehetőségekkel a Disney Frozen rajongói máris szerepet játszhatnak és készíthetik kedvenc jeleneteiket a filmből, vagy teljesen új kalandokat hozhatnak létre.

A kis kalandorok mindent elfelejtenek körülöttük, amikor felfedezik a Varázslatos Faházat és a környező varázslatos erdőt ... vagy várnak, amíg Anna és Olaffal együtt bátorítják a folyót, miközben vigyáztak, hogy ne ébresszék a folyó mellett alvó Földi óriást.

Lego Jégvarázs Kastély

A három emeletes Arendelle-kastély kiválóan alkalmas felfedezésre, mielőtt elindul a dokkhoz, és evezik az evezős csónakot a következő nagy kalandra.

Elsa és Sven segítségre lesz szüksége a kocsi betöltésében, amikor epikus kalandra indulnak, hogy megvédjék Arendelle-t.

A LEGO Disney Frozen 2 készletek ideálisak a gyermekek és a szülők számára a film kedvenc jeleneteinek újraélésére. A készleteket kifejezetten szórakozásra és készségfejlesztésre tervezték, miközben arra ösztönzik a gyermekeket, hogy növekszik képzeletük és bizalmuk egy ismerős Disney környezetben.


Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz