Vásárló belépés
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 20.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek

Kreatív és készségfejlesztő

Főkategória >JÁTÉK >Kreatív és készségfejlesztőKreatív hobby

A gyerekek miközben nyitottak és kíváncsi szinte mindenre, szeretik kipróbálni a művészi énjüket is. Kifejezni magukat, a rajzolás, festés vagy más kézügyességet igénylő foglalkozás alkalmával. Ilyen lehet akár a gyöngyfűzés, gipszöntés.

Míg a kisgyerekeket inkább önmagában a kreatív munka folyamata érdekli, mint annak az eredménye, addig a nagyobb gyermekek valódi művészekké fejlődhetnek a kreatív hobbi tevékenységek által.

Boltunkban hatalmas választékban találsz kiváló minőségű és kiváló termékeket kreatív tevékenységekhez, mint például festés, akril festék, kézműves termékek, gyöngy, gipsz vagy hungarocell és még sok minden más is. Ezekkel a játékötletekkel és anyagokkal felébresztheted, elősegítheted gyermekeid kreativitását.

A kreatív hobby tevékenységeket különféle kézműves tevékenységekkel és különféle anyagok segítségével készíthetsz te vagy gyermeked művészeti tárgyakat. Szövés, ragasztás, égetés, kötés, mozaikok, gipszezés, gyöngyözés: gyerekekkel együtt böngészheted a kézműves készletek széles választékát és hagyhatod, hogy eldöntsék, melyik tevékenység is érdekli gyermeked leginkább.

A rajzolás, festés és színezés nagyon népszerű az óvodás gyermekek körében. A gyöngyfűzés vagy gipszöntés már a kicsit nagyobbak számára lehet érdekes kreatív tevékenység.

 

Rajzolás és festés

A kisgyermekek is szívesen hagynak nyomot és készítenek mesés rajzokat színes ceruzával. Ezek a speciálisan neked létrehozott alkotásaikat azért készítik, hogy nagyon büszkék lehess rájuk! Egyébként a gyerekek kézügyességének fejlesztésében fontos szerepet játszik a festés és a rajzolás

A kisgyermekek a legjobb, ha egy zsírkrétával kezdik, mert ez szép és vastag, és könnyen tartható a kis kezében. A kezdetben kusza vonalakból fokozatosan formálódnak a kerek alakzatok, amelyek mindent megmutatnak a korai gyermekkori művészekről. Az óvoda vége felé a legtöbb lány és fiú elkezdi valódi történeteket mesélni képeiken. Ezt követi majd a festészet és a festék, ami tovább tudja fejleszteni művészi képességeit. Egy ilyen vízfestékkel készített festményen feldolgozhatják és áttekinthetik akár az aznap történt eseményeket is.

Függetlenül attól, hogy a gyermek színes ceruzával, zsírkrétával vagy filctollal szeretne művészkedni a babamarket webáruház oldalán megtalálja, amit keres!

Kiválasztottuk a gyönyörű mandalákat és a kifestőkönyveket is a kicsiknek. Ezeknek a nagyszerű motívumoknak köszönhetően akár együtt is színezhetsz, festhetsz velük! A különböző rajztáblák és krétával feliratozható táblák szintén nagy slágerek a gyermekek szobájában. Hagyja, hogy gyermekei kreativitása inspiráljon téged is!

 

Formázás és gyurmázás

Véleményünk szerint a gyurma az egyik legmenőbb játék, amit valaha is készítettek. Ezért megtalálható a webáruházunkban a gyurma sok-sok különféle és elképzelhető változatban. Egyik legnépszerűbb márka Play-Doh Vessen egy pillantást arra, mit lehet tenni a népszerű puha modellező agyaggal.

Azok, akik szeretik a figurákat alakítani, inkább valamivel keményebb agyagot választanak. A minőség fontos szerepet játszik a gyurmázásban

A kereskedelemben kapható gyurmák körülbelül három éves kortól javasoltak. Ha a kisgyermeknek nagy vágya van arra, hogy kipróbálja, miközben az idősebb testvéreket figyeli, akkor nem árt az óvatosság, hiszen könnyen bejuthat a szájba.

 

Varázshomok

A kinetikus homok valódi trend. Nem csoda, mert ez a lenyűgöző játékhomok beltéri használatra is ideális. Különleges jellege miatt úgy tűnik, hogy mozog! Színes, nem mérgező, nem tapad és formázható, mint a nedves tengeri homok. A kinetikus homok egy igazán innovatív játék, amelyet nyugtató hatása miatt még a terápiákban is használnak. Hagyja magát elvarázsolni! A gyurmából vagy a kinetikus homoktól eltérően az olyan anyagok, mint a gipsz csak egyszer használatosak.

 

Gipszöntés

A gyermekek különféle gyönyörű állatfigurákat készíthetnek a gipszből az öntőformák segítségével. Csak egy kevés vízre van szükséged az induláshoz, minden más megtalálható a nagyszerű készletekben. Egy nap múlva a művészi gipszformák megkeményednek és akár különböző színekkel külön-külön ki is festethetőek.

 

Gyöngyfűzés

A kreativitás a vérünkben van. A Ravensburger kreatív termékekkel mindenki művésszé válik. A számok és a színes festmények gyönyörű képeket hoznak létre, és a mandala tervezőjével mindenki elképzelhető mandalákat készíthet. Készíts gyöngyből egyszerűbb vagy komplexebb mintát. A gyöngyből készült tárgyaknak sokszor csak a fantázia szab határt. A készletekben ékszerkészítős és gyöngyfűzős ötleteket is találhatsz. Legyen szó karkötőről vagy nyakláncról, lányod remekül fog szórakozni miközben fejleszti kézügyességét.

 

Kreatív hobbi termékkínálat

Tábla, kréta, színes ceruza, vízfesték, gyurma, akvarellek, ecsetek, varrás, gyöngy és gyöngyözés, gipsz, öntőformák, kézműves készletek, filctoll, zsírkréta, kifestők, ékszerkészítő készletek, öntés, utcai kréta, különböző építőelemek, kinetikus homok, vasalható gyöngyök és matricák.

 

A lehető legtöbb kreatív hobby, és készségfejlesztő játékot összegyűjtöttük neked, és most egyetlen kattintásra vagy attól, hogy megtaláld azt, amit kerestél.

Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz