Vásárló belépés
Kategóriák
Feliratkozás különleges ajánlatokhoz
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Ingyenes szállítás 15.000 Ft-tól

Bababolt ingyenes házhozszállítás

 

Bababoltunk elnyert díjai

Ország Boltja 2019 Minőségi díj Baba-mama kategória III. Helyezett

BabaMarket legjobb bababolt

 

Fizetési lehetőségek
BabaMarket - Blog oldal
2017.12.19 08:51

Az 5 legjobb társasjáték

Társasjáték webáruházValamikor az időszámításunk előtt 3500 körül valaki feltalálta a szenet társasjátékot. Erősen kezdett, mert nem csak ez volt a világ első társasjátéka, hanem ehhez a játékhoz már használtak a lépések sorrendjéről, és milyenségéről döntő dobópálcákat, és bábukat is. A feltalálója biztosan nem gondolta, hogy alig 5500 évvel később zavarba ejtően sok társasjáték közül kell majd választani. Összegyűjtöttük neked a top 5 társasjátékot.

 

 

De mi pontosan a társasjáték?

Bármennyire is annak látszik, nem könnyű eldönteni azt, hogy mit tekintünk társasjátéknak. Azt biztosan el tudod dönteni, hogy a Ki nevet a végén, a Catan, vagy a Monopoly társasjáték-e. Kérdés az, hogy szerinted a sakk társasjáték, vagy sport? És szerinted a kötélhúzás mi? Sport, vagy társas, esetleg mindkettő?  Elmondjuk.
Minden olyan játék társasnak tekinthető, amelyik (jellemzően) beltéri, legalább ketten játsszák, léteznek szabályai, amit természetesen be is tartanak a játékosok, és a játék végén van győztes, akinek kiléte alapulhat stratégián, szerencsén, vagy a kettő keverékén. Összegyűjtöttük nektek a top 5 családi és gyerekeknek való társasjátékunkat, nézzétek meg.

 

családi társasjáték

 

5: Catan telepesei

A Catanra már hivatkoztunk a szövegben, egyértelmű, hogy a listánkon is előkelő helyen lesz. Ha szeretnénk eladni neked, azt írnánk, hogy a Catan telepesei egy olyan lebilincselő, izgalmas játék, ami mellől nehéz lesz felállni, mert imádni fogod, és minden pillanatával lenyűgöz, a feszített játékmenete pedig különös élményt nyújt. A Catan lényege, hogy kolonizálhatsz egy szigetet, és minden döntésed rajtad múlik: az, hogy mit termelsz, hogy kivel, és mit kereskedsz, merre terjeszkedsz, és hogyan leszel (ha te leszel) a győztes? Itt olvashatsz róla bővebben.

Catan telepesei

Catan telepesei társasjáték

 

4: A Villámválasz társasjáték

A Villámválasz modern játék, mert nagyon gyors, pörög, és leginkább az eszedre kell benne hagyatkozni. Másodpercek alatt kell jó választ adnod, ezért folyamatos feszültség, és móka, és kacagás jellemzi. A Villámválasz társasjáték lényege az, hogy egy meghatározott betűvel kezdődő választ mondj a feltett kérdésre, amit kipörgettél. Ja, persze úgy, hogy azt, addig még senki nem mondhatta. Ismerd meg:

Villámválasz társasjáték

 

3: Jenga

A Jenga klasszikus társasjáték, ahol egyszerre kell ügyesnek, nyugodtnak, megfontoltnak, és taktikusnak lenned. A lényegét ismered: a fahasábokból álló toronyra úgy kell újabb szinteket építened, hogy valahonnan kihúzott fahasábot tehetsz csak vissza a tetejére. Addig tart a játék amíg össze nem dől a Jenga torony, ami a végére néha igen furán is tud kinézni. A klasszikus Jengát itt találod.

Jenga - építőjáték

Jenga

 

2: Utazó Scrabble - szókirakó

Az eredeti (asztali) Scrabble-t már biztosan ismered, vagy hallottál róla. A játék lényege az, hogy – lehetőleg minél hosszabb – szavakat rakj ki, minél több pontértékben, hogy te lehess a szavak mestere. Elképesztően elgondolkodtató játék, tele feszültséggel, miközben megcsillogtathatod az intelligenciádat. Természetesen a játék magyar nyelvű. Ide kattintva meg tudod nézni az utazó Scrabblet is:

Utazó Scrabble - szókirakó

Scrabble - szókirakó

 

1: Monopoly Ultimate banking - Teljeskörű bankolás

Bankkártya. Elképesztően feszültség, komoly játékélmény. Telkek, házak, szállodák, spekuláció, manipuláció, pénz, befolyásolás. Egyetlen játékban az egész élet: a Monopoly klasszikus családi társas, amit nem kell bemutatnunk. Ha eddig nem volt neked, akkor itt az ideje, hogy beszerezd, és hatalmasokat játsszatok, a Monopolyval. Kattints, és nézd meg a videot is: 

Monopoly társasjáték

Monopoly Ultimate Banking

 

Áraink bruttó árak és minden esetben tartalmazzák az ÁFÁ-t. Árváltozás jogát fenntartjuk!
Akciók a készlet erejéig érvényesek és kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak!
Az oldal használatával elfogadod a BabaMarket bababolt felhasználási feltételeit.
A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információt szerzői jog véd.

xyz